onsdag 1 augusti 2012

FUCKING SCANDAL

Svensk boxare upp i OS-ringen just nu å SVT sänder inte!!!!!! Lägg ner skiten. Men Sportradion då? Närå. Hör jag rätt är det den lallande byfånen Lasse Kronér som babblar käften ur led just nu. Istället för OS-boxning en fånflinande fjant i Göteborg.
Vattenfall vill bygga nya kärnkraftverk. Bygg utav bara helvete.
Frugan höll på att åka på hjärtsnörp under den avslutande individuella hoppningen som avslutade fältritten. Blev visst silver.
Correns ledarsida har fått begreppet genusvetenskap på hjärnan. Skribenterna är fullständigt fixerade vid det för dom hatade begreppet. Jag ser ordet ytterst sällan, ledarsidan hittar det överallt. Verkar som att de umgås i fel kretsar.
Men allt är inte elände. Närå. Mycket av mitt kvarvarande medvetande nyttjas till att planera det tal jag ska hålla lördag 11 augusti. Ett tal min älskade dotter Johanna som gifter sig då. Frugan tjatar: "Du vet väl att ett bröllopstal inte ska vara längre än tre-fyra minuter." Ikväll tittade Johanna in. Efter några inledande fraser om ditt å ditt kom det: "Du vet väl att du inte ska prata längre än tre-fyra minuter."
Min moster gifte sig nån gång vid 50-talets mitt. Jag vara bara 5-6 år men minns fortfarande hur hon tog min hand i taxin på väg till Överums kyrka å sa nåt i stil med att gift dej aldrig, det är så nervöst. Könstigt att man minns sånt. Men jag lydde inte hennes råd. I november har Frugan å jag varit gifta i 35 år.
FAS 3 fortsätter att slå deltagarrekord. I bakgrunden finns "entreprenörer" som tjänar storkovan på "arbetslinjen". Inte klokt. Massvis med folk tvingas till förnedrande "arbetsuppgifter" medan många företag -- trots hög arbetslöshet -- har svårt att hitta rätt arbetskraft. Mer av riktad arbetsmarknadsutbildning beövs, plus subventionerade jobb (som alltid är bättre än den förvaring som både den nuvarande å den tidigare S-märkta regeringen ägnar/ägnat sig åt).
Besökte biblioteket för ett tag sen. Lånade en bok om avregleringen av bostadsmarknaden. Läser knappt ett kapitel i taget. Läser jag mer än så blir jag så förbannad att jag inte vågar tänka på konsekvenserna. Men allianspatraskets strategi är smart: På område efter område uppmuntras vi att se till vårt eget, å sen när vi alla sitter där å stirrar in i vår egen navel är det för sent att upptäcka vad som hänt.

1 kommentar:

Helena sa...

Så roligt, med bröllop ! Håll du ett tal, håll på så länge du vill... nästan. :) Bruden/paret kommer att uppskatta det, det kan jag lova.

Skriva om bröllop och Alliansen i samma kommentar, det är väl nästan straffbart ???
Men det stämmer, det är försent när det går upp för många om hur resultatet blivit efter att Alliansen dragit fram.
Synd med boxningen, för er som ville se. Inte ens på SVTplay ???