onsdag 1 augusti 2012

Nej, Helena, ingen boxning i SVT Play heller. Men idag skrev jag till Sportradion, ¨yeah man, de lovar absolut att sända de återstående svenskmatcherna direkt.
Anthony Yigit vann sin första fajt, den som SVT och Sportradion inte sände, med 13-9, Motståndare var en klurig kille från Puerto Rico. På lördag står Anthony öga mot öga med en tuff ukrainare (VM-tvåa 2011). För boxarna gäller principen vinna eller försvinna.
Hoppas att Great Britain vaskat fram en ny Amir Khan till London-OS. Är du någorlunda intresserad ab the noble art of selfdefence minns du engelsmannen Amir Khan från OS i Aten 2004. Spelens absoluta höjdpunkt. Den grandiost boxande Khan var bara 17 år men slog sig fram till finalen i lättvikt (eller var det lätt welter?). Finalmotståndaren, en kuban, var då en av världens bästa boxare, oavsett viktklass, och Khan förlorade på poäng -- men tog revansch mot kubanen i sin sista amatörmatch.
Apropå ingenting -- har du några tips om lämpliga bloggplatser? Apropå detta att jag avser att flytta bloggen. Eller också lägger jag ner, som jag gjort med Faceboooooook.

3 kommentarer:

Helena sa...

Eftersom lägga ner INTE FINNS SOM ALTERNATIV....
Wordpress ? Varför byte, du kan väl aldrig tänkas vara trött Google ?
Är dålig på andra platser. Får klura. Nu mot Vadstena,kanske först ett stopp på Skänningemarken...

Anders B sa...

Varför inte blogg.se, den har funkat bra för mig i alla fall.

mvh Anders B

Rolf sa...

Skiter i OS just nu. Nyss hemkommen från INFSS, med en jättehög av kantareller. Man kantarellsbussen dit, nej då ett skämt. Man kan åka tanks, many thanks till befälen som visade oss svampen mellan skotten.
Semestern börjar lida mot sitt slut, så jag ser fram emot mina 3 veckor i San Agustin, Rocas Rojas, för min psoriasis, och inför operationen den 6 nov. på Motala lasarett. Operationen ser jag inte fram emot. Min haltande höft har plågat mig i snart 4 år, så visst blir det skönt att kunna gå igen. Sövning är det som gäller, ingen ryggmärgsbedövning och ligga och lyssna på när dom hugger ur och sågar av benet. Det är på en höft vad jag hört.