tisdag 19 maj 2009

TOBBE HAS LEFT THE BUILDING

NU HAR DET gått flera dar utan att nån orkat knacka ner en enda liten skiten kommentar. Tobbe drar den enda logiska slutsatsatsen av denna bedövande, pinsamma tystnad och säger:
THANKYOU, GOODNIGHT, ADIOS --- God bless you all.

11 kommentarer:

Inger sa...

Tror det har varit tomt i kommentarlådan den 15 och 16 maj på grund av att alla förberedde sig för att fira 17 maj. Nu tar det nog ett par dagar till, innan folk hämtat sig efter allt firandet.
Antingen det, eller också är alla kommentarer skrivna av semester Rolf under olika synonymer!

Agneta sa...

Skärp dig människa! Man behöver inte skriva något för att man är inne och läser. Du måste väl kunna se statistik så du ser att antalet besökare är mer än de som skriver. Vill du inte skriva så mycket kan du lägga in fina bilder på the Rose.(Jag tror förresten inte att Tobbe has left the building för gott.)

bettan sa...

kom igen tobbe++++++skärpning

Helena sa...

Då skulle jag ha lagt ned för länge, länge, länge, länge ....... sedan !!

Monica sa...

Ja, jag tror det är Rolf som
kallar sig för Monica också.

För det är inte jag!

Torbjörn sa...

Kul att se att Damerna reagerar och blir alldeles till sig när Tobbe andas om att lägg av. Härligt! Får väl ta en funderare............. kanske.....möjligen....eventuellt....... fast frågan är om det inte är Rolf som är inger, Agneta, Bettan, Helena och Monika......

blondbomb sa...

haha
jag vet att du snart är tbaks

Correnjournalist sa...

Hej Torbjörn, hoppas du överlevde utbildningsdagen i går. Synd att du inte tog tillfället i akt och berättade om din lysande idé att skildra Sverige genom Jerry Williams. Har du kollat med Ola, han tänder säkert på idén?
Fortsätt blogga för tusan.

Rolf sa...

Hej igen Tobbe och alla bloggare.
Hemma från Turkiet, utan vare sig magsjuka eller andra missöden.
Hittade en Elvispryl uppe i bergen, som jag ska överlämna till Tobbe och hans kommande muséum, under högtidliga former nästa vecka. Möjligen kan det vara någon berusad turk, som skrivit Elvis på prylarna, istället för Levis. Tobbe ser nog äktheten. Kanske nåt helsvenskt att inmundiga på Kasken under ceremonin. Little-Eva lyste dock med sin frånvaro. NÄE flickor jag är bara mig själv och ingen annan. Något enstaka inlägg har jag varit pappa till, under något i mitt tycke roligt/passande namn, men inte mer KLART! Det är visserligen roligare att bo själv om man är schizofren, som någon tyckte. Tobbe, vad du gör lägg inte ner bloggen, för allt i världen, den är ju strålande.

Rolf sa...

PS Monica kallar sig inte för Monica, märkligt!!!!
Du borde heta Liza min Elly och till mig säger man ibland, du borde heta Ernst Rolf.

Rolf sa...

Vem vill heta Ernst förresten?