torsdag 28 maj 2009

Wanja och Mona...
LOs ordförande Wanja Lundby Wedin – har hon noll koll på allt? Trots att hon omger sig med ett hav av medarbetare blir så mycket galet. På 1 maj beskrev hon sig som en vanlig undersköterska. På Kommunals hemsida frågar en medlem varför Wanja, med en månadslön på 59 766 kr (plus årligt styrelsearvode 144 000 kr), måste ha fritt uppehälle för sig och sin gubbe på ett hotell i Spanien. Gäller det samtliga undersköterskor i Kommunal?
MONA SAHLIN lägger huvet på sned och säger att hon har förtroende för Wanja Lundby Wedin. Reinfeldt myser och ler och ställer in sig på fyra år till i Rosenbad.

3 kommentarer:

Rolf sa...

Klart att Mona Sahlin har förtroende för WLW. Det tar ju udden av hennes egna fel och brister. Jag kanske har missat något när det gäller WLW:s gubbe. När blev det förbjudet att arbeta fast man uppbär pension?

Torbjörn sa...

Hallå, Rolf -- att hennes gubbe arbetade efter pensionen är invändningsfritt. Politikerna vill ju att vi sk aknega till uppå 70. det jag skriver om är deras vistelse i Riva del Sole, och Kommunmedlemmens fråga varför de måste bo gratis.

Rolf sa...

....men att han uppbar pension och hade lön hos LO, är ju det massmedia vänder sig mot och det förstår jag inte alls, måste jag säga. Stod t o m på löpsedel härom dagen....hade lön samtidigt som pension, VADÅ DÅ!
Jag håller inte henne om ryggen alls och hon borde avgå men det här handlar ju om nåt helt annat.