onsdag 7 april 2010

DREAMLINE H i hagen. Ser lite tjurig ut eftersom matvraket Madam Dreamline tycker att Presleydenten ska leda henne till stallet och käket i stället för att plåta. Men visst är hon vacker, den i år 20-åriga damen som Johanna köpte 2003 och tävlat med i Östergötland, Småland och Södermanland. Nu trivs hon utmärkt, när Johanna och hon ger sig ut i skogarna kring Café Södergården, då sparar hon inte på hästkrafterna.

21 kommentarer:

rockabilly rebel sa...

maffig horse men jag föredrar andra hästkrafter
hoppas du har fredagsfråga den här veckan dags för mej att vinna
vi hörs

Rolf sa...

Varför kommer inte kommentaren in direkt?????? Faan också

Rolf sa...

Instämmer med föregående bloggare. Mera hästkrafter på FF.

Åke sa...

ADRENELIHM = DREAMLINE H

Rolf sa...

Var är hästkrafterna på bloggen?
Används dom till fredagsfrågan kanske? Hoppas det.

Åke sa...

FF. Jag gissar på Helmer Vigblom.

Gernandt sa...

Kanske dags att lämna bloggen i skritt, för lite ny skrift.

Inger sa...

Hej alla! Tillbaka från Blåkulla.Hade gärna stannat lite till men var tvungen att återvända för att serva kvasten.Och maken.Men det går snart till nästa Påsk! Ikväll du Monika, myser vi med Skavlan!

Svalkan sa...

Skvalan menar du.

Monica sa...

Jaa Inger, jag sitter här och laddar upp inför Skavlans Kalles kaviar-blick. Jag funderar på vad man ska göra för få vara med i programmet. Vara med som gäst det kan man väl glömma, men man kanske kan få vara pub-lik. Nu läste jag om professor Eva Lundgren som jämförde Skavlan med andra karismatiska norska män som har trollbundit svenska kvinnor: Helge Fossmo och Runar Sörgaard. Dom två har väl ingenting mot vad Skavlan har. Nu ska jag skicka in svaret på FF, denna gång kunde jag svaret utan att kolla på nätet, det kan kanske bero på att vi har 26 st böcker av denne suveräne författare i bokhyllan.
TREVLIG HELG!

Allan sa...

Helge och Runar mfl. Hur dumma kan kvinnor bli.
Gifter sig med fängelsekunder, som är morddömda, modersinstinkt kanske. Vill dom bli slagna? kanske masochister.
En sadist och masochist träffas. Då säger masochisten - Slå mej
Sadisten - Näe. Det var väl sadistiskt om nåt.
Jag tror inte grupp 8, skulle gå på det här. En lydig kvinna är en lycklig kvinna, stämmer det?

Monica sa...

På tal om hästkrafter kolla här
http://tvbloggen.tvplaneten.se/2010/04/08/crazy-horse-i-filippinska-talang/
Jag håller med dig Allan, ballan om det finns kvinnor som är "korkade" bland annat Carola som gifte sig och skaffade barn tillsammans med Runar.
Och när det gäller Fossmo, så tror jag att det är en väldig sjuk person som utnyttjade andra svaga personer, många gömmer sig också bakom religionen. Gubben min tittade på tv när de visade programmen om Fossmo, men jag orkade inte med att titta på barnflickan, Kristi brud, och så små barn som var inblandade mm det var så djäkla smaklöst och nu kommer det tydligen också ut en bok som Skara-Bert ger ut så vissa personer kan frossa ordentligt
Du frågar om en "En lydig kvinna är en lycklig kvinna", stämmer det? Det tror jag inte på, men å andra sidan så tror heller inte på att en lydig man är en lycklig man. Nu är det dags för SKAVLAN

Inger sa...

Ja,Tobbe lär få många svar den här veckan.Vi fick ju 3 titlar av författaren serverade i frågan.Petra Mede och Peter Magnusson just nu i SÅ SKA DET LÅTA ,ingen av dom någon skönsjungare,men oj va bra dom är! NU VÄNTAR JAG EN TIMMA MED ALLT,UTAN TV1!!!!!!!

Inger sa...

YYEESSS!!!!!Åter en bra fredagkväll! Och du Allan frågar om en lydig kvinna är en lycklig kvinna? JA det stämmer,men bara om hon lyder sej själv och ingen annan!

Rolf sa...

En LF av svårare slag kommer nog i morgon. Till alla in och utvandrare. Är dom på rymmen, när dom är 1½ meter från spisen, eller?

Monica sa...

Jag väntar på LF

Rolf sa...

Jag förstår inte varför jag måste skriva samma inlägg flera ggr innan det fastnar.
Monica...svärmor sitter här och dricker vin.Snart kör jag hem dom och då jävl.....

Monica sa...

Svärmor kan väl sitta kvar och dricka vin, eller???? och du har så rätt i att kvinnorna är på rymmen om de är mer än 1½ meter från spisen. Jag trodde att kvinnor SKA STÅ vid spisen och föda barn, och att de även ska tiga i församlingen. När jag konfirmerades i Norra Vi 1955 så var det "Luthers lilla katekes" som gällde med alla 10 budorden som vi var tvungna att traggla in och även förklaringarna till dom, psalmverser som skulle kunnas utantill och så skulle vi rabbla syndabekännelsen också, "Jag fattig, syndig människa bekänner inför dig, helige och rättfärdige Gud,att jag, som är född med synd, på många sätt har brutit mot dig.
Då var jag bara 14 år, hade inte hunnit synda så mycket, men ändå så kände jag mig väldigt skuldbelagd. Det kanske är därför jag inte är medlem i Svenska Kyrkan längre

Rolf sa...

Näe Monica, du luktade säkert bara kiss då och ska inte ha nåt dåligt samvete över detta.
Svärmor has left the building(bara vår lägenhet, för dom bor i samma hus) Hur kul är det då?
Klockan är snart elva och djävulen bär bara prada. Jag finns här i morgon igen, ha de!

Rolf igen sa...

Hårda bud som Moses sa, när han fick stentavlorna på tårna.

Rolf sa...

Luther han slängde upp 95 satser på en kyrkdörr, så han var nog inte bättre själv. Han måste väl ha onanerat, eller?
Kanske Jungfru Maria biDROG till resultatet. Hon satte sig väl på nappen vid 3 månaders ålder och blev av med oskulden. Är jag felinformerad, så säg?
Satsfel, skulle nog Martin sagt. Dom skulle väl inte hamna på en kyrkdörr. Spill inte din säd på marken säger bibeln.