måndag 16 juli 2012

THANKS INGER BRIGGS i USA! USA-Inger förgyllde Presleydentens vardag genom att överraska honom med en sjungande Elvis. Jag trycker på knappen vid mikrofonstativets fot och Viva Las Vegas strömmar ut och fyller rummet, samtidigt som Elvis dränks i skenet från hetfeta strålkastare. Gissa om barnbarna Selma, Wilhelm och Lilja fascineras av det mäktiga skådespelet. Här ses Elvis vid sidan av den heliga Birgitta. En Kung och ett helgon. Inger lämnade Sverige på 60-talet. I våras sålde hon och maken kåken för att bo i lägenhet innan flyttlasset vänder åter mot Sverige 2013.

2 kommentarer:

Rolf sa...

Nyss hemkommen från Motala lasarett, där jag visat upp en psoriasisangripen utsliten höft. Dom vill att jag får bort så mycket som möjligt av min psoriasis, på min klimatresa till Rocas Rojas i oktober. Vid hemkomsten kommer jag då att opereras ganska omgående. Så skönt det ska bli att kunna gå igen.
Inga fler sjukbesök, utan nu är det total vila och semester i 3 veckor. Möjligen att jag klämmer i, i en allsång ikväll, och hjälper Måns på traven. Ha´re bäst alla bloggare.

Torbjörn sa...

Kläm i för kung och fasterland, Rolf, och härligt att du kan börja slutet på psoriasiseländet.