tisdag 10 april 2012

Aningen stressigt nu. Ska strax iväg för att hämta hem Frugan från US. Snabba ryck. Två veckor sen ryggen öppnades, nu är hon snart hemma. Läkarvetenskapen går framåt med niomilakliv.
Inger nämner 30 grader i februari. Thailandseririen. Jag var på väg från US å missade sista avsnittet. Vad hände?
Fullsatt i MellanSalen på Norrköpings Stadsbibliotek när Presleydenten snackade över rubriken Elvis å den svenska raggarkulturen. Det trodde jag aldrig. Att det skulle bli fullsatt. Inte klockan ett en vardag. Tre personer hade tagit ledigt från jobbet å åkte från Linköping. Heder åt dom!
Radio Östergötland och Folkbladet var på plats.
Nya textdatasystemet Neo utsätter en stackars reporter för hårda påfrestningar. Men billigt lär det va. Bryr mig inte nämnvärt. Finns så många andra som tar eländet på blodigt allvar.
Spelar ÅFF i kväll? Tror det. In that case kan vi lyssna i bilen på hemväg från US.

7 kommentarer:

Inger sa...

Kan säja så mycket,om det blir någon fortsättning,att Majlis är inte med.Synd!

Rolf sa...

Tekniska Verken, grön påse! Vilket dumhuvud har hittat på detta. I ett hushåll med 2 vuxna, blir vi tvungna att ha påsen i kanske upp till 2 veckor. Snacka om odör. Ska vi slänga den så fort vi har det minsta, så blir inte det speciellt miljövänligt heller. En massa knappt halvtomma påsar. Så jävla idiotiskt. Får vi rabatt på bussresorna också eller? Nu när vi står för bränslet?
Jag har också skrivit till MOS, miljö & samhällsbyggnad, om den skämsiga fontänen utanför Konsert & Kongress, som fortfarande inte fungerar, beroende på att den inte sväljer vattnet som ska rinna åter, för att spolas upp på nytt. Kommunen svarar att dom har kontaktat leverantören osv osv, en massa svammel bara. Vad kostade inte den och hur länge har den stått oanvänd. Ska vi fortsätta att acceptera att Lindvall och Demirok handskas så här med våra skattemedel. Dela ut 16 Ipod till dom som kom med förslaget VALLASTADEN då !!!! Hoppas att Löfvén gör rent hus i kommunen till nästa val. Så dom här gubbarna får dra.

Inger sa...

Håller med dej Rolf."Vallastaden" var väl inte så spirituellt.Vallastaden???Jag skickade in "Vallbohov".Snyggt va?
Och du,Löfven GÖR rent hus i nästa kommunalval!!Jag lovar!

Idag har jag provkört en nästan ny bil.Vilken känsla!Fin,mjuk,tyst o komfortabel.Allt,som inte vår gamla Volvo har.Men även Volvolivet går vidare.Vår gamla Volvo blir en EPAtraktor.Roligt för barnbarna och kanske blir man transporterad nå´n stans, nå´n gång.

Farväl Volvo,Tack för allt!

Att skiljas är att dö en smula.

Rolf sa...

Illiaden, var mitt bästa förslag. Ett verk vars skönhet saknar motstycke enligt NE. Vad blir det för bil nu då? Vilket märke?
Inatt bär det av till Burg i Heiligehafen, för lite dans/mat och bunkring i 3 dgr. Sonen stack till Egypten inatt. En restresa med kort varsel, 12 dgr för 4 000,- inkl. frukost. Det lär vara 40 gr. där nu.

Inger sa...

Det blev en WW Golf.Liten men naggande god.Fast större inuti och i bagageutrymmet än man tror.Lagom till gubben o mej.Lättkörd o smidig.
Ha det bra på Burgresan,bunkra upp ordentligt,snart är det balkongdrinkarväder!

Rolf sa...

Golfen är trevlig och pigg. Jag är nöjd med min Volvo 850 -95, som haft en ägare och rullat 12 000 mil. 1,2l/mil. Så mycket kan man inte ens dricka på vägen till Burg. Vi kör inte ens 500 mil/år och det drabbar ingen fattig. Blir det byte framöver, så blir det en mindre bil, och som drar mindre. Nu ska vi snart dra en burk i Burg och återkommer med en rapport vid hemkomsten.

Pass4Sure sa...

Nice very nice blog i really enjoying to reading this post thanks for sharing this blog.