måndag 30 augusti 2010

OSTEN högtidligen överlämnad till Rolf. Fem stycken närmre bestämt. Presleydenten slank först in på Skatteverkets kontor. En dam i receptionen såg ut som om hon trodde att hon skulle bli rånad. Första gången jag satte mina boots där. Rolf med sambo drar snart till Turkiet. De säljer osten från Hemköp i Kisa där, köper en lyxkåk för pengarna och startar underhållning i Turkiet med spännande programaftnar. Först ut: Burken med dragspelet (fast Rolf döper om´en till Turken får spelet.
I ettermiddag snackar Presleydenten hos PRO-pensionärerna i Ekholmen. Framåt kvällen snack om Yxefall och Kisa på Johannas café. Gäster: Saab-pensionärer från Linköping (tror jag).
Funderar på att dra den här: En äldre dam från Kisa var på besök i Linköping och åkte hiss. Hissen stannade och in klev en en sjukt snygg fotomodell. Oj så det doftade om snyggingen. "Fransk parfym, 800 kronor droppen", förklarade fotomodellen med näsan i vädret. Efter ytterligare några stannade hissen på nytt. In klev en om möjligt änu snyggare donna. Hon doftade om möjligt ännu fräschare. "Chanel, 1 500 kronor droppen", sa den supersnygga brallisen.
TILL SIST stannade hissen där Kisa-tanten skulle av. När dörrarna öppnades la hon av världens brakskit. Stanken var kväljande. Innan damen kliver ur hissen vänder hon sig mot de två donnorna: "Broccoli, 20 kronor kilot på Konsum."

5 kommentarer:

Rolf sa...

Efter "Turken får spelet" bjuder vi in Willy´s Bill Hickock, som enligt någons utsago är 6 fot och 2 tum. Så nu kommer 2 MF: hur lång är han och vad kallas pokerhanden med 2 svarta ess och 2 svarta åttor?
Vet Ni hur lång världens längsta penis är?????
-Jo 11 tum. Hade den varit 12 tum, hade det varit en fot.
För vinsten öppnar vi en frisersalong och blir barberare i det civila. När vi sen satsar alla pengar på att försöka sälja sand i Sahara, går företaget i konkurs och jag hamnar hos fogden igen.
Kände en kille som satsade alla sina pengar på ett tvättmedel och idag är han kemiskt ren.

Monica sa...

Saab-pensionärer från Linköping???
Det har jag inget hört om, men det kanske var uppe på mötet 21 april som jag missade pga dans i Landerydsgården.

Rolf sa...

Du ser vad man missar pga dansen.

Rolf sa...

MF då? Inga förslag? Ta fram tumstocken, till att börja med.

monica sa...

OK! Död mans hand
1 meter 8 decimeter 7 centimeter och 8 millimeter.