torsdag 25 augusti 2011

FOLK är på vitshumör. I förmiddags kom den här intrallande, från Inger: En äldre, skrynklig dam åker hiss och på andra våningen kliver en filmstjärnelik snygging in å doftar ljuvligt. "Ralph Laurel, 500 kronor droppen", säger snyggingen.
När hissen stannar på nästa våning trippar en superdundervrålsnygg brallis in å doftar ännu ljuvligare. "Chanel, 1 000 kronor droppen", säger hon.
När hissen stannar nästa gång kliver den äldre dam av. Men först lägger hon av världens brakskit, vänder sig mot snyggbrallisarna och säger: "Lidl, Broccoli, 7 kronor kilot."
Inte ny, men kul. Den här från Rolf är inte heller dagsfärsk, men kul är också den: "En läcker brud vinkar till mannen, och han tycker att han känner igen henne.
-- Känner jag dig? frågar han.
-- Om inte jag tar fel så är du far till ett av mina barn, säger snyggingen.
Mannen börjar fundera på den enda gången han varit otrogen och säger:
-- Shit! Är du dendär strippan som jag satte på på biljardbordet på min svensexa medan kompisarna såg på, å din väninna piskade mig med våt selleri å stoppade upp en gurka i röven på mig?
--- Nej, jag är din sons klassföreståndare.
Jaja. Någon mejlar om FredagsFrågan. Jag kollade just å upptäckte att förra året --- 2010 för dig som har kort minne --- vevade FF i gång den 3 september efter sommaruppehållet. Får se hur det blir i år. Nya chefredaktören tyckte ju att "det är mycket frågesport" så jag vågar kanske inte veva igång frågan förrän framåt årsskiftet.
Läser om Libyen. Fattar noll. För nåra dar sen var Kaddaffis söner tillfångatagna. Nu uppges de vara på fri fot. Varför så tyst om Tunisien? Är allt bra där nere nu?
I går nytt besök hos kiropraktorn. Det går framåt. Ikväll ska jag springa. Bra för ryggen att va i rörelse.
Aftonbladet hetsar om hethot helg. Mellan 25 och 27 grader.

4 kommentarer:

Rolf sa...

FF något tidigare än årsskiftet vore nog bra. Damerna är redan galna i Roland Engdahls cd. Han kanske är ute med en ny då. Skit i chefsredaktören. Vitsen du fick om dvärgen var också ganska bra, eller hur?
Flanell nr 58 går också bra. Varför köpa en negligé till frugan, den ligger ju ändå som en halsduk runt halsen, efter påseende.

Inger sa...

Frågesport en gång i veckan kan väl inte vara för mycket?Chefredaktören för Corren har nog inte förstått värdet av en krönikör,som ställer lite krav på sin läsekrets.Kanske tycker hon att frågorna är för svåra?
Go on Tobbe!Jag ser fram mot nästa fråga!

Inger sa...

Libyen ja!Rebellerna tycks ju ha övertaget och Gadaffi är osynlig.
Men jag hörde hans röst, på ett band från en TVkanal som han fortfarande kontrollerar.Han är ju helt Jävla Galen!!Det hör man ju,även om man inte kan språket!
Måtte det gå bra för Libyen!Måtte de få ett någorlunda demokratiskt styre!Måtte rikedomarna från oljeinkomsterna komma folket till del!Och måtte övergångsrådet (NTC)
glömma Gadaffi och bara ha folkets bästa för ögonen!
Amen!

Rolf sa...

Han är nog släkt med Hitler.