torsdag 1 september 2011

Dagens födelsedagsbarn: Helena, Magic Queen of Mjölby. STORT & många grattis!!!!!!

9 kommentarer:

Rolf sa...

Mot Sjögestadspelen med kubb och krubb. GT på poolkanten och en halv gris på spett.
Emma G är ju loj hela hon och skulle nog inte sovit på tränarens arm natten som gick. Hon saknar all jävlar anamma. Undrar vems arm Zlatan sov på?
Ha dä gött alla!

Rolf sa...

Dubbelmordet igen! Jag har sagt det förut, ett otal ggr och gör det igen. Detta är ett ritualmord. En polis "läckte" till mig strax efter mordet, att pojken var stucken upprepade ggr i stjärten. Detta är en sed i familjens hemland och ett meddelande till pojkens pappa att betala dom skulder han hade.
Kvinnan vistades på fel ställe vid fel tidpunkt och måste då tystas som det enda vittnet. Mördaren var redan på väg ut ur landet, innan polisen ens hunnit reagera. Att han lämnade sin luva och dna, tyder på att han aldrig varit här tidigare och inte kommer igen.
Att polisen skäms förstår man och att starta upp dessa meningslösa operationer, inger bara dom efterlevande falska förhoppningar.
Dom känner till det rituella i fallet, men det är lustigt att dom aldrig för det på tal i massmedia.
Sätt blåslampa på pojkens pappa, så kanske det finns en strimma av hopp, till en upplösning. Pappan vill naturligtvis inte vara den, som indirekt orsakat sin sons död, och tiger därför som muren.

Rolf sa...

Har Ni inget att tillföra den hets som polisen driver upp i fallet?
Jag har bett Fredrik Quist, som skriver i Corren om fallet, att fråga polisen om min teori. På byxfronten inte nött ännu. Vore kul att höra deras bortförklaringar. Det är beklagligt att polisen griper efter ett strå i en halmstack. Hur kan 2 personer bli nerstuckna på öppen gata mitt i Lkpg, utan att polisen har ett enda spår att gå på. Det är ju skämsigt för kåren.
Jag har t o m delgivit GW Persson min teori, utan respons. Han åker hellre ner till Lkpg flera år efter morden och luktar i buskarna. Vem tror han att han är egentligen. Snobbdeckare vore en bra titel på honom.

Inger sa...

Faan också!Jag skrev ett jävligt bra inlägg om dubbelmordet, men det bara försvann!Ledsen Tobbe,jag går till sängs,orkar och kan inte skriva så bra en gång till.

Rolf sa...

Börja på nytt Inger.

Inger sa...

Driften av Garnisonens äldreboende
tas över av Kosmo från Leanlink.
För att få ned kostnaderna vid upphandlingen minskas försås personalstyrkan.= färre uskor,som ska hinna mera.
Men Äldrenämdens ordförande Jan-Willy Andersson är inte oroad över det.Han menar att andra yrkesgrupper ska gå in och hjälpa till i omsorgen??? Vilka då?
Cheferna?Politikerna?
Ja,på ett ställe vet han ju att kocken ska hjälpa till när han/hon är färdig med maten!!!
Detta kanske kan praktiseras på sjukhusen också.Kökspersonalen går en blöjbytesrunda mellan lunch och
kvällsmat.Landstingspolitikerna kan väl hjälpa till på operation.
Dom kan ju alltid skära lite till i persnalstyrkan.

Rolf sa...

Kockarna kan väl skära ner personalen och dryga ut maten.
Hur gick det med dubbelmorden Inger?

Monica sa...

Inger!
Bra skrivit om äldreboendet.
Du får till så himla bra.

Inger sa...

Tack Monika!