torsdag 10 maj 2012

FREDAGSFRÅGAN HITTAR DU HÄR UNDER. Här ser du några av priserna.

6 kommentarer:

Orvar Anfast sa...

Nu kan jag svaret på FF.

Rolf sa...

Ni som vill ha lite roligt, kan gå in på Aftonbladets hemsida och kolla in Sveriges 10 fulaste skivomslag. Det är inte jag i grön t-shirt. Jag spelade nog mer apa, än vad han Konrad gjorde.
Vi gjorde många skivomslag i Kolmårdens djurpark, med olika djur. Många band blev avundssjuka, men fick aldrig ta några kort där. Jag tycker att det här är det snyggaste av dom 9 fula. Vi fick mycket beröm och mycket spelningar. Inte undra på med så vackra pojkar, sexiga saxar, skönsång och fina arr. Det var tider det och inte dör man nyfiken.

Inger sa...

Nu har jag kollat dom där skivomslagen.Det, må jag säga, var tjusiga grabbar!Särskilt Konrad.
Men allvarligt talat:Så jäkla fula omslag var det väl inte?Möjligen det med
Österrikestuket.Annars tror jag mej ha sett mycket värre än det här!
80tal,eller vilket år Rolf?

Rolf sa...

I slutet på -70 talet´.

Inger sa...

HOHO! Is someone here?

Rolf sa...

I´am. Ni tänker väl på folknykterhetens dag, och inte nyttjar starka drycker. Det är också första metardagen. Vilken jävla blandning, meta utan en droppe i ryggan och ryggen. Förr i tiden så "vässa vi kroken" med en liten hutt. Ikväll blir det först en biff på balkongen och därefter ska vi sjunga in våra nya karaokeskivor. Tänk på det här då. Både Norge och Sverige i kvartsfinal i hockey, och ingen bärs. Otänkbart. Jag ska heja på Norge idag 17 maj, och allt elände som inträffat där, under en tid. Skål för nykterheten och Er som helgar den.