tisdag 22 maj 2012

Munnen, leendet, läpparna..... wholy smoke!!!!!!!!!!!! Jovisst var Brigitte Bardot rätt svar i senaste FredagsFrågan, och visst dominerar damerna bland de som svarade. Och visst var det en ung dam som drog vinnarnamnen: Sanna Forslund, Malmslätt, 13-åring som göra några dagars prao på Correns huvudredaktion, dvs den i Kisa. Och har ni sett på den --- samtliga vinnare är fruntimmer. Det har aldrig inträffat tidigare. Birgitta Sjöström, Linköping, maxad Elvisbok. Sylvia Alpen och Monica Wallberg, båda Linköping, njuter snart av doften från var sin doftgran, och Monica Niklasson, Borensberg, vinner det av Paola Svensson sponsrade tallriksunderläggsetet. CorrenTriss hamnar i händerna på Margareta Edenkrantz, Vadstena, och Ulla Dahlström, Mjölby. Båda svarade med hjälp av vykort. CorrenTriss även till före detta borgmästaren i Linköping stad, Eva Joelsson (svarade via Facebook), Gunilla Cörsell, Linköping (som vinner andra gången på raken) och Inger Lindgren, Vikingstad. 209 kvinnor svarade och 102 gubbar gjorde detsamma. Men det hade de inte mycket för. Ny FF på fredag? Den som lever får se. Kanske.6 kommentarer:

Torbjörn sa...

GLÖMDE EN SAK. Faller alla bitar på plats och om Gud vill å skorna håller så får jag i väg vinsterna i morron, onsdag.

Inger sa...

Nog vill Gud att vi får en ny FF på torsdag kväll och nog håller skorna till dess!
Hjärtans Tack för trissen,ska bli spännande att skrapa!Men det blir nog,som vanligt,bara lite skit under skrapnageln.
Har varit lite "off" på bloggen på sistone.Inte illa ment,men datorn finns INNE o där UTE har vi haft en vår och har en underbar försommar.Och då är "min tid ute".

På tal om det.I morgon ska vi på begravning.Igen!Ju äldre man blir,ju oftare droppar räkningarna från blomsterhandlaren och
canserfonden in.
Släkt,nära,kära och hjärtevänner försvinner.
"Ta vara på ditt liv,för nu är det din stund på jorden" sa han,
Wilhelm Moberg.
Håller med!!!!

Monica sa...

Å det var jätteroligt att just jag vann en gran! Jag har aldrig i hela mitt liv ägt någon doftgran. Men vad har doftgranen med (vårtecken!)att göra. Jag förknippar granar med jul.
Bäst att stänga av datorn som har fel på fläktsystemet, max 20 minuter sedan osar det bränt.

Rolf sa...

Jaa Inger, när ljusen är dyrare än tårtan, då är man gammal.

Torbjörn sa...

MONICA, doftgranen sprider vårkänslor i bilen och doften sprider sig ut i grannskapet å präglar Guds gröna natur. Halleluja!

Rolf sa...

Min Amazon -63 stank av gröna doftgranar, och lite annat blandat i baksätet. Vilka tider!