torsdag 17 maj 2012

FREDAGSFRÅGAN

Vem är hon (X) som fick duken att ånga, svettas och vibrera? Vars bedårande plutmundekorerade ansikte prydde 100 000–tals flick– och pojkrum? Feministen som polade med författaren till Äcklet beskriver X som ett provokativt löfte om kvinnans emancipation.
X drog sig tillbaka efter ca 50 filmer. K Douglas var en av motspelarna. Numera föredrar X djur framför män. Var 77 år när hon för femte gången dömdes för hets mot folkgrupp. Filmdebut samma år 32 Lansen lyfte. Presidenten1959–1969 beskrev X som en av nationens viktigaste exportprodukter.
Prisbordet: Bok om Elvis (382 sidor), 2 doftgranar (vårtecken!), Coca Cola–underlägg (12 st), 5 CorrenTriss.
Sponsorer: Kjell/Akademibokhandeln, Linköpings City, Paola Svensson, Linköping, Corren.
Svar senast tisdag, Torbjörn Gustavsson, Corren, Stora torget 5, 590 37 Kisa, torbjorn.gustavsson@corren.se, sms 0708 280609, meddelande Facebook.

13 kommentarer:

Inger sa...

Lätt,lättare,lättast!

Rolf sa...

Nu har han vaknat till liv ordentligt Tobbe, på folknykterhetens dag. Har han sniffat lite på kvällens begivenheter?. Jag tror jag vet vem hon är.

Sussie sa...

klart han har vaknat till han äter ju morfin. Sitter han där och äter morfin och kollar på filmisar med hon som är rätt svar:)

Rolf sa...

Jag känner mig så pigg idag. Har nog fått en släng av yngelröta. Att vara ung och dessutom ha tur, vilken känsla. Jag morfin, jag morfin. Hoppas att Ni också morfin.

Rolf sa...

Fredagsnöten P4 med Mathias. Jag skulle Joge om jag sa att jag visste svaret. Jimmy Joges första bil var nog en Volvo 240 med vässad B23 motor. Vad tror Ni?

Rolf sa...

Vad var det jag sa, Volvo 240. Lördagskänsla idag, trots tvättstugan. Klockan 20.00 går livet som en dans igen och 21.30 en bra film på TV1 med Mel Gibson. I morgon är det stort partaj på Munkhagsgatan. Dom har så mycket prylar i ett ärvt hus, så dit tar man inget med sig, utan tar en pryl när man går hem, praktiskt. Mannen fyller år idag, så vi kör väl upp en kaktus i......taxin, till huset när vi anländer. Kanske ett apelsinträd är trevligare och sticks inte lika mycket. Hur har Ni det i stugorna med yngelrötan?

Inger sa...

Tack tack,jak också morfin!

Rolf sa...

Trodde aldrig jag skulle sjunka så djupt, som när jag satte mig i en av Ulf Lundells gamla skinnfåtöljer igår kväll. Min kompis hade fått dom av sin pappa i 50-års present. Inköpta på auktion. Tänk om möbler kunde tala. Armstöden gick att fälla åt sidan, och gjorde det ännu svårare att ta sig upp. Nu när våren står i blom, tackar vi familjen Blom, för en väldigt trevlig kväll. Deras S:t Bernhardshund Mio, hade gömt sin kagge, och det var nog tur, känner jag idag.

Rolf sa...

Finland var SISUdär. Då vinner man inte.

Rolf sa...

Svenska försvaret, flottan har korvettkris. Tänk om det blir korvtvåkris.
Satan Slovakien.

Torbjörn sa...

ROLF har suttit i en av Ulf Lundells fotöljer!!!! STORT!!!!!!

Inger sa...

Jaa,och han skönk ju ganska djupt?

Inger sa...

Oj då!! Så stavar man inte till SJÖNK!!!!! Sjutton,vilken sjusärdeles sjunkbomb!