torsdag 2 juli 2009

CORRENS LEDARE SLÅR REKORD

DAGENS LEDARE I CORREN slår alla rekord i plumpt groteska överdrifter. Såna överdrifter som serveras i dagens huvudledare brukar man kunna läsa på Nationaldemokraternas hemsida. Corren skriver, apropå Mona Sahlin och socialdemokratins politik, att "Friheten är helt borta vi är tillbaka i livegenskap".
"NÄR HON SÄGER frihet menar hon ofrihet", heter det på ett annat ställe i det vämjeligt groteska aktstycke som kallas huvudledare och formulerar tidningens officiella ståndpunkt.
VÄRMESLAG? Inte alls. Så där låter det på nio av tio ledarsidor. På åtta av tio tankesmedjors hemsidor. Det vi bevittnar är upptrappningen inför 2010 års val. Högeralliansen och dess avlönade legoknektar skyr inga som helst medel i ansträngningarna att behålla regeringsmakten. Att framställa socialdemokraterna som demokratins och frihetens dödgrävare ingår i strategin.

1 kommentar:

Pär Krantz sa...

Jo du Torbjörn. Trots tidigare påpekande fortsätter du kalla dem "Högeralliansen". Har du fått bannor av Gristrumpetens ledning? Eller varför inte kalla dem vad de är: Högerkoalition. Det uttryck de själva använder om det röd-gröna samarbete fast då med beteckningen vänster. Koalition är ett negativt klingande ord som bättre passar på högerkoalitionsregeringen.

Pär
http://argafarbrorn.netroots.se