torsdag 28 januari 2010

ETT AV priserna till morrondagens FredagsFråga i Cörren (och här förstås): Farväl till macken, ett bildmättat högoktanigt uppslagsverk om bensinstationerna och pumparna som vi växte upp med. Texaco som blev Caltex som blev Texaco igen åssåvidare. Jag knegade et kort tag på Caltex i Vadstena. Fyllde tanken, kollade oljan, tvättade vindrutorna, synade vindrutetorkarna. Gissa om Volkswagenförarna hade de mest besynnerliga saker i luckan fram. Ibland anlände värsta pangpinuppan. Kjolen gled upp och Tobbe skådade strumpebandshållarn.
FARVÄL TILL MACKEN är ett pris skänt av Dagge Gustavsson, Linköping, säkert en av Europas skickligaste murare.

VÄRSTA ASET verkar den före detta polischefen som i dag häktades på sannolika skäl misstänkt sexbrott vara. Kapten Klänning kallas han inom kåren, på grund av sin vurm (!) för jämställdet och kvinnors rätt. Fy fan.

3 kommentarer:

Monica sa...

Det är såååå vidrigt!
Bilden på honom med de KALLA BERÄKNADE ögonen gör nog att jag kommer inte att sova i natt heller.
http://www.ment.se/inrikes/20100127/kapten-klanning-ar-en-snuskgubbe
Göran Lindberg är före detta länspolismästare i Uppsala län och har gjort sig ett namn inom poliskåren som en förespråkare för jämställdhet, något som gjort att går under namnet Kapten klänning, ett namn som i alla fall 2007 inte bekom honom det minsta.
- Det var tänkt som något nedsättande, men jag bär namnet med stolthet. Jag har till och med en fanklubb som hela tiden får nya medlemmar, sa han då till tidningen Sydöstran.
Egentligen ska väl inte namn och bild publiceras, Göran är ju inte dömd än. Det kanske bara var ett litet klavertramp, läs gärna vad Monica Gunne skriver i dagens Aftonblad

Inger sa...

Ja man undrar ju hur hans hjärna fungerar? Jobba med stort engagemang för en bra sak och så privat ägna sej åt detta oförlåtliga!!!Han måste lida av någon slags personlighetsklyvning,för att kunna göra ett sånt "KLAVERTRAMP"

Anonym sa...

En förskärnare skulle göra nytta om han är skyldig.