torsdag 24 november 2011

Just skrivit ut FredagsFrågan. Plågsamt lätt. Men man ska va generös så här när det bara återstår en månad till Jul.
Skriver annars om avregleringen och privatiseringen av apoteken. Inte klokt. Helt åt helvete. I går meddelade Medstop, en av de så kallade aktörerna, att företaget kickar 70 apoteksanställda. Har Medstop råd med plåster på de sparkades sår?

Samma Medstop tjänar storkovan tack vare tillgången till statliga läkemedelssubventioner. Företaget slipper skatta i Sverige tack vare koncernupplägget med bas i skatteparadiset Jersey. Känns tongångarna

igen? Kunde tro det.

Järnvägen, elmarknaden, äldreomsorgen, apoteken. Finns en del för en hungrigt het Socialdemokrati att sätta tänderna i.....

Premium Publishing sponsrar FF med tjocksmockboken om Bildjournalen. En guldgruva för alla med erfarenhet av 50- å 60-talen.

Prisbordet är läckraste läckra Julbord: Julcd med Elvis och Refreshments, 2 Kasken lunchbiljetter, Elvis Jule Ljus å CorrenTriss.

1 kommentar:

Rolf sa...

Apropå Jersey. För många år sedan tog jag bilen med färja från S:t Malo i Frankrike till S:t Helier på Jersey. Det kostade en mindre förmögenhet att ta med bilen.
Dom rika pensionärerna som sitter i sina Jaguarer och gasar med käppen, vill slippa turistbilar, då ön är väldigt liten. Hotellrummen var också dyra och hör och häpna, man tog inte American Express. En bilfirma, som var granne till ett hotell, fejkade att jag hyrt bil med kortet och betalade istället hotellet åt oss. Åska och ösregn, ebb och flod i juli och värmebölja här hemma, gjorde inte vistelsen angenämare precis.