tisdag 29 november 2011

Till er som undrar: Av dom 249 som svarade rätt på FredagsFRågan senast är 137 kvinnor. Bildjournalen som drar? Ungefär hälften av samtliga är hemmahörande i Linköping (inklusive Ljungsbro, Linghem å andra ytteromården). Övriga orter: Vadstena, Skänninge, Kisa, Åtvidaberg, Finspång, Stockholm, Borghamn, Österbymo, Huddinge, Oslo, Malmö, Tjällmo, Borensberg, Dublin, Loftahammar, Horn, Vetlanda, Saltsjö-Boo, Rimforsa, Grebo, åsså ytterligare några.
Skuldkris å elände. Politikerna uppmanas ta i med krafttag så att marknaden återfår förtroendet. Så säger de här kreditvärderingsföretagen som jagar politikerna med blåslampa. Ingen uppmanar politikerna att uppträda så att de återfår folkets förtroende.
Spelar ingen roll om det är överhettning i brinnande högkonjunktur eller bottenfrusen lågkonjunktur -- receptet är alltid detsamma: Försämra för vanligt folk.
Apropå FF: Plötsligt i måndags förmiddag upptäckte jag jag en sabla hoper svar i Correns karantän. Mejlsvar som i flera år gått fram utan problemos förpassades nu till avdelningen för misstänkta virusmejl. Inte klokt. Men Presleydenten är på hugget och vaskade fram samtliga.
Köpt tre julklappar. Trots att Frugan å döttrarna härjar om att vi vuxna ska inte köpa julklappar till varandra. Vilket larv! Okej då, dom andra behöver väl inte köpa men morfar och barnbarna vill ha. Sådäså.
Nästa FredagsFråga: Psalm? Pinuppa? Bilmodell? Konstnär? Årtal? Ingen aning.

7 kommentarer:

Inger sa...

Gärna en psalm,tack.Dom vet man ju hur dom går!

Rolf sa...

Dra en vals!

Ragnar sa...

pinuppa, ta nån av domdär som Bosse Högberg frotterade sig med.

Edvin A sa...

Anita Lindblom?

Rolf sa...

Om LHC åker på 2 raka förluster till, sitter nog Särken löst och kanske t o m ramlar av. Men poliser behövs ju alltid, nu när tjuvarnas jul just startat.

Inger sa...

I dagens Aftonblad står att läsa om mannen,som fått båda sina ben amputerade.När han ansökte om en permobil som hjälpmedel fick han avslag av sitt Landsting, Söder-
-manland
Motiveringen löd:Osäkert om funktionsnedsättningen är bestående?
Man får väl skratta va?

Rolf sa...

Ja den är definitivt inte stående.