tisdag 22 november 2011



Oskar blev elva och ett halvt år. I dag somnade han in för gott. Jag är säker på att det vankas många Frolic i den himmel där han hör hemma.

8 kommentarer:

Rolf sa...

Det är jag också. Frid över hans minne.

Inger sa...

Usch vad sorgligt.

Sven sa...

Mina, och hustruns, varmaste tankar går till dig! Att förlora en älskad vän är fruktansvärt sorgligt.

Monica sa...

Jag tänker på dig och tårarna bara trillar, kommer ihåg hur hemskt det var när min gamla katt 19 ½ år fick hjälp med att komma till sin katthimmel.

USA Inger sa...

Ett liv levt väl och i gott sällskap. Oscar hade tur som hamnade i din familj, och ni hade tur som fick uppleva honom.

Anonym sa...

Jobbigt Torbjörn. Tar tid att komma över sina förlorade familjemedlemmar. Har fortfarande inte kommit över min katt sen i somras.
KisaMicke

Rolf sa...

Jag har en kompis som inte gillar skämt. Han jobbar hellre med antikvickheter.
Måste tyvärr hålla med Ledaren i ÖC idag. När Juholt talar håller S andan. När Fantomen talar, tiger man. Juholts svaghet; de ständigt motsägelsefulla beskeden, det retoriska slarvet och de rena osanningarna. Åsa-Nisse kunde inte ha gjort det bättre, tycker även Liza Marklund. Jag är ledsen. Juholt gav ett sånt stabilt intryck när han kom, men han är en politisk pajas. Kan någon tänka sig honom som statsminister? Otänkbart! S gräver sin egen grav, BYT UT HONOM omgående och starta med en färgstark "oskuld" utan några lik i garderoben.
Birger Schlaug ville först gifta sig med en nunna. Han ville ha en obesprutad buske. Det behöver S också, inte besprutad buskis. Varje minut är dyrbar. Förtroendet för S sjunker för varje dag HJ är kvar.

Rolf sa...

Jämtin/Jämtut...matchstraff, som höll på att äventyra hela utgången av matchen. Är han riktigt som han ska den "barnungen". Han gör mer skada än nytta...förläng matchstraffet och håll honom i karantän ett tag.
7 man på plan, Håkanssons och Magnus J utvisningar, gjorde inte heller utgången säkrare. LHC är ju botten.