torsdag 28 juni 2012

ROLF, en av bloggens pålitliga följeslagare, befinner sig på välfärtjänt semester. Så här låtar de senaste mejlen från Rolf: "Gibraktarklippan, pissar i Medelhavet och Atlanten samtidigt, 32 grader."Efter första seminalmatchen i fotbolls-EM: "Viva Espana! Vilket liv bland aporna. Får knappt ha morronvirren ifred."

2 kommentarer:

Inger sa...

Jag var i Taubs Andalusien på sensommaren i fjol.Ronda,Sevilla,Cordoba,Granada och så Gibraltar.
Må Rolf ha en härlig semester i ett underbart landskap och bed honom hälsa aporna!Dom minns mej säkert!

Rolf sa...

Ja Inger, dom t o m frågade efter dig. Du matade dom säkert med nåt gott. Nu är vi hemma efter 9 underbara dagar i Estepona, Purto Banus och Gibraltar. Villa de Presidente var storstilad, med bl a
ett guldförgyllt badrum, där presidenten och jag/vi nu delat lyxen. Återkommer med bild, som sen Tobbe får publicera, om han vill. Det fanns 4 stora pooler på området, plus vår egen. Ni kan följa våra irrfärder på bloggen,
www.jacobssonfamily.wordpress.com
Jag lovar att den är värd ett besök, och visar utförligt, hur bra man kan ha det. Återkommer, har 183 mail att gå igenom.
Om Ni undrar var Tajmarrsol ligger, så finns det inte. Jag har skojat till det med alla deltagarnas första bokstav i förnamnet, och jag lovar att vi tajmar sol.