fredag 15 juni 2012

Sverige 2 -- England 3 = Goodbye, Sweden. Killarna föll med flaggan mitt emellen i topp och halv stång. Wayne Rooney log med hela ansiktet. Frugan var fly förbaskad, jag gläder mig åt att England, ett av mina favvolag, går vidare. Hoppas jag. Bra fotboll återstår hursomhelst. Mellberg var suverän, Zlatan mindre suverän, han rankas ju ändå som en världsspelare. Ungefär som med Ronaldo. Svårt att få tillét i viktiga matcher. Jag kom å andra sidan inte längre än till IK Wasas A-pojklag.
Vägde mig ikväll. Gått ner nästan fem kilo på drygt en månad. Motionsspåret och hantlarna och skivstången står eller ligger där hånfulla leenden. Diskbråcket regerar.
En av mejlarna som svarar på FredagsFrågan besked i eftermiddags ett annat elände: Att gå med obrukbar och gipsad högerhand och högerarm. Inte så lätt att göra när man greppar papperet för att göra det där på toaletten..... Nåt att tänka på för oss alla: Använd vänstern (om du är högerhänt) med jämna mellanrum. Man vet aldrig vad som händer......
Good night sweethearts goodnight!

5 kommentarer:

Rolf sa...

Ta vänster hand ibland, så känns det som någon annan.

Rolf sa...

Hustrun är inte hemma. Hon är barnvakt hos barnbarnen. Hon vann lilla krysset i Corren idag. Jag har just löst både det stora och lilla krysset nu, så nu vinner nog jag. Städa och olja möbler stod på programmet idag. Senare ska jag heja på Ryssland, och i morgon Danmark givetvis.
Om Zlatan får stånd och går in i en vägg, vad händer då?
Javisst, han bryter näsan.

Inger sa...

Fotbollen bryr jag mej inte om,
men en viktminskning på fem kilo på en dryg månad !!Det är alldeles för mycket,om man inte väger 100 och det gör ju inte du Tobbe.
En väninna bröt sin brukararm för ett par månader sedan.Hon vittnade om vilket elände hon hade,speciellt med toabesöken.Så jag har faktiskt tränat.
Uti fall att!
Angående FF.Otroligt lätt!Om jag inte tror fel,förstås!

Inger sa...

Efter en ljuvlig eftermiddag och sommarkväll i solen,i sällskap med Camilla Läckberg och "Änglamakerskan",behöver jag,för att orka med morgondagen, dra mej tillbaka.

Jag vill vakna i arla morgotimma,
lyss till fåglarnas jubelkonsert.
Jag vill stiga i dagg och gryningsdimma,
hälsa dagen som framför mej är.

Jag vill vaka min stund sent om kvällen,
höra musiken som syrsorna sänder,
njuta av "sommarnattskaramellen"
ända till dygnet vänder.

Men för att orka det jag sentera,
måste jag sorgligt nog konstatera
att jag får välja på morgon och kväll numera!

Natti!

Rolf sa...

En polack gick till optikern för en synundersökning inför körkortet.
Optikern håller upp en skylt och frågar -Kan du läsa detta?
ZCHWIXNOSTACZY
-Javisst sa han. Hur känner du honom?