måndag 18 juni 2012

ToMorrow is a long Time - Elvis Presley


1966: ELVIS tolkar Dylan på film-LP´n California Holiday (som hette Spinout i Staterna). Jag föll direkt för Presleys tolkning, å detsamma gjorde Zimmerman. Nu uppehållsväder, konstigt nog. Lägger snart en degseg dag bakom mig. Precis som om det inte var nog med allt diskbråckselände åkte jag på en känning av maginfluensa i går och idag på förmiddan. Nu börjar det bli riktigt komiskt med alla krämpor hit å dit. Höll dock ut å framåt ettermiddan var ordningen någorlunda återställd. Tröstade mig med att köpa lite blommor att plantera i ett bildäck, men vid hemkomsten sa jag till Frugan att först tar jag igen mig ett tag. La mig å började läsa. Läste drygt en sida, sen sov jag i drygt två timmar. Blommera planterar jag i morrn.

3 kommentarer:

Rolf sa...

Är det inte svårt att köra bilen med blommor i ett däck? Ja ja, nu är det nära till semestern. På torsdag bär det av till Estepona i Marbella och villan heter El Presidente. Passande tycker jag, att bo i presidentvillan.
Ni som ska festa till rejält i midsommar, kom ihåg; " Hälften av alla som drunknar i alkohol, har det i blodet " Trevlig sommar!

Inger sa...

Trevlig Sommar på dej själv Rolf och alla andra.Jag kommer inte att drunkna i alkohol i midsommar,men jag tänker ta en snaps,eller två,till sillen.Den har jag längtat efter sedan i påskas!
Blommor i bildäcket går väl an.Jag fick in en gren i hjulhuset och det blev ett jäkla liv,kan jag säga.
Nu ska jag steka strömming,som ska läggas i lag till midsommar.
Hoppas du Tobbe får må lite bättre snart!Diskbråck lär vara ett helvete!

Rolf sa...

Hemma hos mig är det värre, med diskbrått, när jag inte diskar tillräckligt fort i maskin, skäller frugan som en bandhund.
Jag själv ligger inte i sprit, men däremot några bär, som ska bättra på snapsen till den kommande kräftskivan i Småängen i jul/aug.
Kanske lite strömming till också.