tisdag 28 oktober 2008

ANDERS BLOM I SKÄNNINGE


ANDERS BLOM i Skänninge har en hemsida+plus blogg som är rena julafton för den som intresserar sig för veteranbilar. Kolla själv -- du hittar länken till höger på Tobbes Blogg.

PÅ BILDEN har Anders satt sig tillrätta framför sin Chevrolet 54. Tant Grön heter den. Ljuvlig donna som porträtterades i Corren i våras. Bilden är tagen av Paola Svensson, briljant fotograf. Hennes hemsida lyser också upp i höstrusket. Adressen ser du till höger. Anders har en Skyliner 57a också -- den ser du på vägarna sommaren 2009.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är inne men det är inte mer heller.

Anonym sa...

Hur gör man för att prenumerera på bloggen...någon som vet?

Helena sa...

Ser bra ut på nya bloggen ! Välkommen till Blogger....

Anonym sa...

Men för glödheta farao, hört talas om design och färgval? Det förträffliga studieförbundet ABF kan säkerställa en liten enskild studiecirkel där du kan lära dig färglära, grabben. För övrigt: kul att du är tillbaka i rullorna. Men var är Elvis. Och Mååååååååååååd?
Och Paola är bra, men jag har ett yngel som har en rätt schysst fotoblogg...

Anonym sa...

För övrigt: Anders Blom är schysst. Han gjorde ett bra skjutsjobb när Marilyndottern tog studenten och transporterades i Tant Grön.

Anonym sa...

För att prenumera måste han lägga till någon funktion, jag mejlar honom.

Anonym sa...

Kul att du bloggar igen men varför är det skillnad på bloggen när man länkas från corren? Det du har på högerkanten på bloggen syns inte i tidningsbloggen?

Anonym sa...

Nu följer jag BLARRET på BLORREN
(blogg på Corren)

Anonym sa...

Shakespeare; en pojke i skolan tillfrågades om han kunde 4 av dina verk. Pojken svarade 2 tum, 5 tum, 8 tum och 10 tum.
-Vad menar du? sa fröken
-Jo 2 tum mycket väsen för ingenting, 5 tum som folk är mest, 8 tum så tuktas en argbigga och 10 tum en midsommarnattsdröm.