fredag 31 oktober 2008

LJUVLIG VÅRDAG I VADSTENA. Slutet av maj, Vätterns vågor viskar och solen är en mumsigt brinnande tallrik. Fem månader sen -- vart tar tiden vägen? På bilden ses Frugan, Johanna och Tobbe. Siri, lillflickan, tog bilden som är tagen vid Dag Källmans ateljé och konsthall, bara några hundra meter från Leksaksmuseet och Evert Larsson´s Diversehandel. Jag har just invigt en utställning av Björn Svensk. Brorsan sitter på en bänk till vänster utanför bild och pimplar öl med några Vadstenabor. Och bilen? Ford XL Galaxie Convertible 1968. 800 personer besökte utställningen under de fjorton dagarna. Inte illa.


5 kommentarer:

Anonym sa...

Ha en BRA helg

Anonym sa...

Bra att du fortsätter skriva om Sahlins konstiga turer. I dag hörde jag på studio ett och det gjorde inte att saker och ting blev klarare. Vad jag inte fattar är att partiledningen sätter sig över alla medlemmar som hellre vill samarbeta med v än mp. Du som har fackliga kontakter vet själv att mp inte står högt i kurs hos oss.

Anonym sa...

Det är lördag morgon. Aftonbladet toppar med att Mona tar på sig väljarflykten och ska ha sagt att hon var klantig.

S har inte råd att vara klantig om man vill regera 2010.

S måste visa sig regeringsduglig dvs ansvarstagande och kall.

Anonym sa...

Postbil25 har rätt men tyvärr så kommer det att handla mycket om Mona och Reinfeldt och där väger hon för lätt efter allt som varit och särskilt det sista om samarbetet.

Anonym sa...

hallå tobbe, en fråga/bilen ni står vid verkar konstig, fronten har inga lyktor eller är det baken man ser?
hälsa familjen