onsdag 29 oktober 2008

OM LUNDELL, LOTTIE med flera



FOLK STÄLLDE SIG UPP, applåderna dundrade taktfast och extranumren stampades in. Ulf Lundel & hans band gjorde succé i Konsert & Kongress. Brorsan som sett Lundel "minst 25 gånger" sa att det här var åtminstone en av de tre bästa konserterna.

JAG GILLADE särskilt mellansnacket i den inledande seansen med Lundell ensam på scenen. Härligt med en artist som inte håller käften utan drämmer på med kritik av det liberala systemskiftet. Ulf Lundell behövs mer än nånsin i det Linköping som borgaralliansen vill förvandla till högerns nya skyltfönster.

PÅ VÄG IN i Konsert & Kongress stötte jag ihop med Lottie. En gång knegade vi ihop på Östgöten, nu sysslar den förtjusande donnan med information i Linköpings kommun. I nästa ögonblick dök Eva-Karin upp med sin gubbe. Hon knegade också på Östgöten. Eva-Karin sa att hon legat på en Elvis-affisch i fem år. Inte bokstavligen legat på, men haft den i väntan på att få överräcka den till mej. Det ska hon få.

LUNDELL-konserten var så bra att det skulle inte förvåna mej om den skrivs ner av nån maläten recensent med komplex.

SIGNATUREN "SOCIALISM är förtryck" är typisk för den sortens folk. Bara lögn & pladder & gallimatias & ovederäftigt trams. "Socialism är förtryck" insinuerar att jag gör mej skyldig till försäkringsbedrägeri eftersom jag - enligt honom/henne -- är sjuk och bloggar. Men så fan att jag är sjukskriven, jag har semester.
BLOGGTIPS apropå högeralliansens "sjukreform" med mera: http://himmelenellerhelvetet.blogspot.com
ELVIS nya cd Christmas Duets dundrar rakt in på 61a plats på den amerikanska albumlistan. Kungen sjunger duett med bland andra Gretchen Wilson. Den skivan ska liras på högsta volym när jag och Brorsan julsmyckar kåken på Hjalmar Brantings väg.
Goodnight sweethearts goodnight.

4 kommentarer:

Anonym sa...

såg dig inte men förstår att du var där. Håller med att konserten var riktigt bra speciellt första och sista delen.

Anonym sa...

Hej! Du skrev för en tid sedan i Corren att politikerna måste sätta grimma på marknaden. I Aftonblädet står det att IKEA-Kamprad säger att det behövs ett reningsbad. Han har rätt i sak men ett "reningsbad" är ju inte nog utan det behövs just grimma med grimskaft. Roligt att du bloggar igen och krya på dig.

Anonym sa...

haha, jag har sett ´kåken´ julpyntad. ´Much is more´.

Anonym sa...

Tror fan att vi har en borgerlig regering när socialdemokratiska krönikörer hyllar fylla, miljöförstöring och dålig musiksmak.

Vilket jävla dravel...