torsdag 30 oktober 2008

THE HUB CAPS, LINKÖPING, LÖRDAG



COUNTRYFESTIVAL, Konsert & Kongress, lördag 1 nov: Ett radband av artister paraderar förbi för att skänka glädje åt de många ur folkets myllrande massor som älskar country lika mycket som genren föraktas eller ses över axeln av de medelklassigt skitförnäma och ängsligt storstadsfixerade recensenttyckare som ockuperat tidningarnas kultur- och nöjessidor.

COUNTRY Å ROCKABILLY är grandiosa grenar på samma träd. Alltså håller sig Countryfestivalen med en RockabillyBar. Där lirar THE HUB CAPS, trion från Vadstena som är orsaken till att Vätterns is aldrig lägger sig tumstjock nuförtiden. Inget vatten i världen fryser till is när Rockabillyns heta vågor drar fram över klosterstan och östgötaslätten.
HAR DU ALDRIG lyssnat på The Hub Caps är det dags. Lördag, Konsert & Kongress. Festivalen drar i gång 19.00 och stupar i säng vid etthugget på natten. Valet av plats kan verka knepigt. Country i ett jävla marmorpalats -- men så konstigt är det inte. Heter inte palatset KOnsert & KOngress. Hahahahahahahahahahaha!
PROGRAMMET I ÖVRIGT: Kolla http://www.arenabolaget.se/
KOLLA OCKSÅ HUB CAPS hemsida: http://www.thehubcaps.se/

5 kommentarer:

Anonym sa...

Lundell är helt OK men hästjass, där går gränsen.

Anonym sa...

Aha det är här du är din svikare *s* Nejdu vi vill ha dina inlägg på vår blogg kram:-)

Anonym sa...

hallå tobbe, bettan tipsade om bloggen å nu har jag läst men Hubcaps på konsertkongress nä det är inte min cup of whisky
Hubcaps är skitbra men dom ska höras hos streetpack eller onkel sam
Pajsarn med 32 Forden tröttnade å sålde, synd för det bygget hade du kunnat följa i corren.

Anonym sa...

Are yot talking to me chakana ?

Josefin Nielsen sa...

har aldrig hört dem!!!
Hade jag bott närmre hade det varit roligt att se..