tisdag 12 april 2011

CLIFF RICHARD möter Våren i Memphis å besöker så klart Graceland. "Elvis is the reason I became a rock singer", sa Cliff --- å kolla så förödande fräsch karln ser ut.
MOVE IT å Dynamite --- två låtar som skrivit in sig i The Encyclopedia of Rock´n´Roll. Åsså The Shadows.... Geronimo, Shazam, Foot tapper, vilka låtar!
ALLIANSEN knatar vidare på jobbskatteavdragspåret. Jobbskatteavdraget betyder nya jobb i massor, förkunnar regeringen men fixar inte alls att förklara hur. Rättare sagt: De vill/vågar inte låta täckelset falla. Det vågar Lars Calmfors, ekonomiprofessorn som i mycket är den ideologiske arkitekten bakom alllianshögerns ekonomiska politik. Så här sa han i radions Studio Ett i september 2010: "Den viktigaste effekten (av jobbskatteavdraget) är att den gör att att den arbetssökande accepterar jobb till lägre lön än vad de annars skulle göra och det får de fackliga organisationerna att hålla nere lönekraven."
MAUD OLOFSSON sa i Almedalen 2010 att halverad restaurangmoms ger 19 000 nya jobb. Nu införs "reformen" nästa år, trots att finansdepartementets egna beräkningar visar att antalet nya jobb stannar vid max 3 500, och trots att varje nytt jobb kostar statskassan 1,5 miljoner kronor! Inte klokt. Man tror inte det är sant. Ena stunden förklarar alllianspolitikerna att vi inte har råd att anställa fler folk i vården eller flera lärare, nästa stund är de beredda att subventionera krogjobben med 1,5 miljoner kronor per nytt jobb. Å detta finner vi oss i..........
SJUKFÖRSÄKRINGEN: Det är knappt att ens de mest lojala borgerliga ledarskribeter orkar göra tummen upp för de "förändringar" som regeringen presenterade i går.
DEMOSKOP idag: Moderaterna går starkt framåt, socialdemokraterna backar. I´m too old for this shit.

1 kommentar:

Rolf sa...

71 år och så välbevarad, så är han född i Indien också.
Inte så mycket missbruk där inte, jmfr grabba i Stones. Dom dör inte nyfikna.