måndag 16 januari 2012

Ätit. Fisk på Kasken. Flanerat i Linköpings City. BokRean väntar runt hörnet. Världsekonomin: Skakigare än vi anar. Där H&M är beläget nu, visst var det Tempo en gång i tiden?
Köpte mössa till Selma. Ibland känns det så här: Presleydentens timglas börjar rinna ut, jag vill egentligen va lös å ledig å tillbringa mycket tid med barnbarna. Men att bli ystert lössläppt redan nu, vid knappt 62 års ålder, nä, det tillåter inte ekonomin.
Mats Lööw, Linköping, inleder 2012 års mejlande så här. Vet inte om jag vågar publicera den i Corren. Finns folk som får krupp för mindre. Å andra sidan: Varför inte låta 2012 innebära den Stora Renässansen för den gamla hederliga Fräckisen? Så här lyder Matsas:
Det var stor fest och paren skulle tävla i levande charader. Ämnet var stadsdelar och förorter i Storstockholm. Reglerna var så här: Kvinnan fick en lapp med ett ord och skulle sedan med gester och åtbörder få maken att förstå vad lösningen var. En kvinna fick en lapp där det stod Fittja. Hon gick fram till sin man och började. Hon gjorde åtbörder på alla sätt, hon sköt fram underkroppen. Men mannen begrep ingenting. Till slut blev hon desperat och drog upp kjolen, drog ner trosorna och pekade. Då lyste mannen upp:
- Aha, Stora Mossen!

2 kommentarer:

Rolf sa...

Har Tobbe ätit nåt annat än fisk på sistone månntro?

Rolf sa...

Har Ni hört om gitarristen som inte hittade sin fotpedal. Hans hund hade grävt ner den, för det var en Tji Wha-Wha hund.
-Igår hörde jag underbar musik.
-Jasså, var det Händelsevis Messias.
Dåligt med fräckisar va!