torsdag 19 januari 2012

Dagarna blir långsamt längre, men nu har mörkret fallit och jag förbereder mig för att promenera hemåt. I dag Kisa, i går Åtvidaberg, i måndags Linköping, Presleydenten är värste Globetrottern.
Correns redaktion i Kisa å Åtvid: Folk tittar in allt som oftast, ett liv å ett kiv, raka motsatsen till huvudredaktionen i Linköping. Mest som en slumrande gravkammare vid en jämförelse.
Den likka kommunens överblickbarhet å närhet: I går sökte jag kommunstyrelsens ordförande Lennart Haraldsson på mobilen. Inget svar. Nåra minuter senare ropar kollegan Lotta: "Där går Lennart!"
Varpå jag lufsar ut å ropar "Hallå, Lennart!¨å sen följer han med till redaktionen.
Sånt händer bara på småorter.
Just det. Ingen FredagsFråga i morrn heller. I går fick jag svar på den senaste frågan i december. Läsarna är alerta. Jag är mindre alert. Men i kväll blir det till att springa.
Köpte Hemsöborna i en snygg utgåva från 1962 på Tradera. Gäller att ladda upp med FF-priser Strindbergsåret 2012.

6 kommentarer:

Sussie sa...

nu börjar det dra ihop sig till ffdax, tobbe. Har du varit på åssamuseet och kollat den gamla bilen, du kan få ett tips till, den finns en i Åtvidaberg som håller på med Mustang:)ha det gött

Rolf sa...

Jag börjar att ana Juholts tvinande tillvaro som partiledare.....bara att hoppas!
NU är det dags för Veronica Palm, sanna mina ord.

Rebel rouser sa...

Enda chansen är att Margot Wallström tar över men hon vill ju inte. Jag misstänker att Tobbe har rätt när han skriver att s kollapsar, det räcker ju med att höra hur folk snackar. HUR kunde det gå så här med ett sådant parti?

Rolf sa...

Margot W, vem vill halvera sin lön, för att ta hand om den här skiten? Jag är envis; Veronica Palm, är rätt "man" för jobbet.

Rolf sa...

KL 15.00 bättre lyss till den sträng som brast än aldrig spänna en båge. Ett uttryck från Oskarshamn kanske och kärnfullt, om man vill vara rolig.

Rolf sa...

YES YES, där satt den, som jag tjatat om i månader. Det var helt oundvikligt. Det begrep i alla fall jag omedelbart. Nu gäller det att hitta en erfaren "oskuld" utan några lik i garderoben. Man kan pusta ut nu och verkligen tala om en nystart, som verkligen behövs. Jämtin går in och Jämtin(LHC) åker ofta ut. Jag skulle vilja se Veronica Palm ta över nu, SKÅL!