måndag 23 januari 2012

Presleydenten är nyklippt å tar en bild på sig själv å Niklas Lundbladh, innehvare av nystartade Little Nick´s Barbershop i Horn. Snacka om miljö! Little Nick är urstyv, å allt andas 50-tal, från stolarna till filmerna med ädla pinuppor som Tempest Storm å Bettie Page. På stringhyllan samsas rakknivar, saxar å annat från 50-talet, å doften är så klart härligt maskulin. Niklas klipper naturligtvis vem som helst, men hans specialitet är amerikansk rakning och 50-tals & rockabillyfrisyr. Jag fattar knappt att han hunnit tillgodogöra sig all kunskap och omsätta den i praktisk handling på bara ett helvår.
--- Men intresset för 50-talet fanns sen tidigare, säger 33-årige Niklas, som förresten praktiserade hos Denniz i Linköping å tänker samarbeta en del med Mästerklipparen.

Salongen ligger i samma kåk som caféet som tidigare drevs av Niklas sambo Anna. Caféet öppnar till sommaren å får jag komma med ett tips så ta gärna en sväng till Horn å Little Nick´s & Annas Café.

Rolf, Sven, Benny med flera --- ni behöver ju fixas till inför Sommarsäsongen. Å ni damer kan bara sitta å njuta av de maskulina dofterna.

11 kommentarer:

Rolf sa...

Ser man fel...är det inte lite indianstuk på frisyren?

Rebecka sa...

ugh ugh tobbe som den siste mohikanen:)

Inger sa...

Hoppsan!Är det månne det där som kallas ståpäls?

Torbjörn sa...

Exakt, Inger.

Sven sa...

Tack för tipset! Å förlagan till din nya frisyr står på hyllan under spegeln förstår jag. :-)

Rolf sa...

Verkligen en hårresande frisyr. Undrar hur den ser ut på morgonen.

Rolf sa...

Vad trött man blir. S håller på och gräver i gamla avdankade politiker i den inre kretsen igen. Nu senast Jan Eliasson 72. Är dom desperata igen.
Istället för att försöka hitta en ny "oförstörd" ledare, så ältar dom vidare i dammhörnen. Dom behöver en strateg och marknadsförare, som delar deras ideologi och är naturligtvis politiskt kunnig. Inga 70-72 åringar, där det mesta av orken redan är förbrukad. Man kan bli förbannad för mindre. Det här inskränkta tänkandet, skrämmer iväg ännu flera röster, som jag tror att Sjöstedt(V) nu lägger beslag på. Många S-medlemmar är redan betydligt mer vänstervridna, än vad man vill medge. En tabbe till kan äventyra hela deras fortsatta existens.

Rolf sa...

Ulrika Messing!!!!! 42 årig direktör i privatlivet sedan 6 år. Desperationen stiger i leden. Satsa på en ädlare metall, än messing.
Skulle hon fixa detta? Vad tror Tobbe?
Såg nyss House. Han skulle fixa´t.

Rolf sa...

När vi spelade filmmusik o dyl, så skojade vi ofta vid presentationen och sa -Nu ska vi spela temat ur filmen med samma namn och inget mer. En låt kallade vi Motala vindar, se Tobbes krönika idag.
AB läsare vill ha Eliasson, skriver dom idag och Messing har avböjt. Ska vi verkligen ha en kommande statsminister i 75-års åldern? Det är för gammalt, SÖK NYTT FF Era bakåtsträvare och försiktiga fegisar. Man kan inte bara köra med gammalt dökött, för att vara på den helgarderade sidan. Era sympatisörer försvinner för varje dag som går.

Anna sa...

Hej!

Vart ligger horn förhållande vis från Skåne (Sjöbo). Man skulle kanske ta ett besök till cafét och frisörsalongen :). Vi har ett 50-60 tals café i helsingborg som heter Ebbas Café som är dö mysigt allt är från 50-60 talet precis allt :)

Rolf sa...

Det måste ligga nära Afrika, för jag har hört att en färgad man som jobbar i en affär där, cyklar hem på lunchen.