onsdag 2 juni 2010

NU, äntligen, kastar den sina strålar över oss. Solen. Som inte alls påminner om Maud Olofsson.
STACKARS israeliska elitsoldater. Klart de tungt bevänpade måste få slå tillbaka där ute på inter nationellt vatten. Först ville Israel åtala svenskarna och andra för att illegalt ha tagit sig in i Israel. Den logiken blev tydligen för halsbrytande, t o m för den israeliska statsledningen. Finns vissa problem med att först kidnappa ett antal utlänningar på internationellt och tvinga dem till Israel -- för att sen hävda att de tagit sig in olovandes.
SOLEN bräker som ett Ryafår i långt framskriden grossess, och ekonomin verkar skena, svårt att se hur valet i september ska utmynna i annat än en borgerlig valseger. Alliansen har lyckats att muta större delen av den majoritet av befolkningen som har jobb, och nu utlovas ytterligare skattesänkningar (för oss som knegar) medan media svalt alliansbetet att den rödgröna politiken bara handlar om en sak: Skattehöjningar. Stora skattehöjningar. Ännu större skattehöjningar.
SKICKAT iväg vinster till FredagsFrågans vinnare. Sverige-Inger får suveräna boken Svenska Varumärken i morrn.
CARL BILDT imponerar. Klar och tydlig när han kommenterar det av Israel regisserade blodbadet. Sen Lars Eliasson dragit sig tillbaka, med ålderns rätt, finns ingen på den rödgröna sidan som kan utmana Bildt.

12 kommentarer:

bibbi vitamin sa...

Och vad är svaret på fredagsfrågan??

Rolf sa...

Jönsqvarna, läser du inte Corren?
Ta en vitamin till.
I morgon åker frugan och tjejgänget till Ullared och sen ska dom på en soaré.
Nu undrar jag ensam hemma bara:
Varför får inte jag rida när Ullared och soaré?????
Vem ska jag rida månntro?
Jag får rida/leva på hoppet, att svärmor som vann Hälgekrysset idag och 3 trisslotter, får en storvinst och bjuder på en annan utflykt än Ullared. Jag efterlyser många roliga bloggare...har Ni tagit semester eller?
Klart att vi ska ta vara på solen, när den äntligen tittar fram.
Har just registrerat ett norskt flygplan åt en kompis på Transportstyrelsen. Planet kan landa på vatten, så vi ska ta oss en tur upp till Trondheim vad det lider och fiska näbbgäddor. Dom är ju inte utrotningshotade som bekant. Dom får gärna utrotas, vad mig anbelangar.
I´l be back

gudibrallan sa...

rolf har redan fått solsting:)vore bättre om judarna kidnappade olofsson

Monica sa...

GRATTIS Inger till vinsten i FF. Jag antar att du är den Sverige-Inger som Tobbe menar. Eller? Tänk att du visste det var Electrolux.
Rolf det verkar som om frugan redan har åkt och jag kan förstå att hon behöver lite lugn och ro i Ullared
När det gäller det politiska så har jag inga kommentarer förutom att jag tycker att ni som knegar kan gärna betala lite mera i skatt så ni kommer i samma skatteklass som vi som en gång byggde upp det här landet och jag ska göra allt vad jag kan för att vi ska få bort Alliansen

Inger sa...

Soare i Ullared? O.K.Jag och min bästis har shoppat hela dagen i (hör och häpna)Tranås.Många små trevliga butiker längs Storgatan(Sveriges längsta varuhus)En plankstek och en flaska rött vin fullbordade en rolig och årets första riktiga sommardag!Pendeln fram o tillbaka o nu är det läggdags,för i morgon blir det Stockholm och Fjäderholmarna.Hoppas vädret står oss bi även i morgon!Ha det bra alla därute,natti!

Inger sa...

Tack Monika!Jaså,var det Elektrolux? Jag svarade ju Motala verkstad. Ja,skit samma,huvudsaken är ju att man är en vinnare av guds nåde.

Rolf sa...

Har dom inte gjort det?

Rolf sa...

Electrolux var dessutom fel svar, det var Husqvarna som var rätt, så vad yrar Ni om?
Fjäderholmarna eller Studsvik??
Motala verkstad är väl inget vidare varumärke.
Läser Ni inte ens Tobbe´s spalt i Corren? Han skrev ju att det var Husqvarna han var ute efter. Ibland undrar jag vad Ni sysslar med. Vem har Gud i brallan? kan man undra! Uppgradering vore bra för en del som halkat efter.
Tranås är en go stad.

Rolf sa...

Hur kan Inger vinna FF med fel svar? Hallå, wake up!

Monica sa...

Inger du är värd din vinst antingen ditt svar var rätt eller ej. Det kan ju bli lite datafel men Tobbe fixar allt
Ha det så skönt på Fjäderholmarna och att Tranås är en mysig stad det vet jag, jag jobbade en sommar på Romanäs för 100 år sedan när det var sanatorium där.
Men då det var en härlig tid jag var 17 år och okysst. Men sedan dess har det runnit mycket vatten under broarna.

Rolf sa...

På vilka fläckar var du okysst?

Per Hallström sa...

Jaha. Du säger att Israel regisserade blodbadet. Och jag som trodde att uppgift står mot uppgift. Att det fortfarande är en öppen fråga, vilken av parterna som drog igång eländet.