torsdag 23 september 2010

Frajjdäjjfrögan i Cörren

Sorry. Glömde lägga in frågan tidigare i dag. Sitter hemma nu efter att ha satt upp stängsel hos Siri och Hampus och efter att ha avslutat sejouren i Södra Vi med att läsa saga för Selma. Hon är sååååå uppmärksam när morfar läser.
Nu frågan (om jag minns rätt): Vad heter Artisten som spelat in flera jullåtar och skivdebuterade året innan Björn Skifs blev etta på försäljningslistan i USA? Artistens hungriga hjärta får president Obama att klappa takten, men Artisten är inte särskilt nöjd med tv-programmen, en hel massa kanaler men inte så värst mycket att se.
Artisten är årsbarn med Sveriges statsminister 1996-2006.
Lätt som en plä.... raggmunk.

13 kommentarer:

bibbi vitamin sa...

Du har helt rätt, lätt som en plätt!

Rolf sa...

Hej igen! Som sagt, min röst blev inte accepterad i Turkiet, bara på karaokebaren My way.
Puh! 36 grader och upp till 33 i Medelhavet, helt sanslöst varmt och skönt. Hotell Dogan i Side, 25 meter från havet, all inclusive rekommenderas varmt det också.
Fick lite Elvis-club känning och en raritet till Tobbe´s samling, kan jag säga. Jag tror inte att han ger bort den som pris i FF, som förresten var överraskande lätt idag, för min son David 17 fixade svaret. Överraskande det också. Tvättstugan väntar men till kvällen blir det Raki på balkongen, även om infran brinner upp. Trevlig helg på Er alla. Har kanske en LF på G, vi får se, maraba som man säger på turkiska.

Monica sa...

Välkommen hem Rolf
Tvättstugan har jag klarat av idag. Å nu börjar helgen med SKAVLAN, Stockholm shopping i morgon och dans i Folkungaskolan på söndag.

Rolf sa...

Du håller dig nästan alltid i därdera. Brukar skriva till ordkrångel på radio Östergötland och nu ska jag fråga om därdera nästa gång. Var kommer det dialektala ordet ifrån månntro?
Tvätten är klar och Rakin slut och jag också nästan. Måste vara tidsskillnaden som tröttar ut en.

Monica sa...

Ja säjer att dendära FF som Tobbe hadde nu va lätt
och att dädära va så lätt att dä kan vem som helst göra
men därdera har ja allri hört.

Gonatt

Rolf sa...

I därdera = i trakterna

Monica sa...

OK

Rolf sa...

Möjligen en SF, ifråga om ork.

Rolf sa...

SD på You tube gör ingen glad. Jag tror att det är främlingshatet som driver dom till största delen. Dom ger inget vidare stabilt och homogent intryck och inget påtagligt partiprogram.
Ta inte in fler än du kan ta hand om. Sök som svensk socialhjälp i Turkiet, så får du antagligen lite distans till problemet, eller varför inte avtjäna ett fängelsestraff där.
Nu är det så att man får gilla läget.Om SD kan stjälpa eller hjälpa majoriteten i RD, är jag inte korpulent nog att bedömma.

Rolf sa...

Löser alltid korsorden i Corren i helgerna. Nyss hemkommen från semester, kan jag bara notera att ingen vinnare av förra veckans kryss är från Linköping. Minst sagt egendomligt. Jag tror att NT gör en egen dragning i Nrkpg, som inte blandas med inlämnade kryss i Lkpg och det innebär en felaktig dragning enligt min åsikt. Alla inskickade lösningar borde ligga i en och samma dragning.

bibbi vitamin sa...

Välkommen hem, Rolf! Nu väntar jag på en vits, så jag får skratta högt igen!

Rolf sa...

En svensk turist var i Norge och åkte skidor. Han lyckades förfrysa snoppen. En norrman tog med honom till sin stuga och tog fram en flaska whisky.
-whisky hjälper väl inte?
- Hur dum kan en svensk bli, läs på flaskan Ballentine.

Eva och Adam har ett litet samtal.
Eva säger -älskar du mig?
Adam säger - Ja vem annars, ha de.

bibbi vitamin sa...

Hi hi hi, tack Rolf!!