torsdag 9 september 2010

I GÅR: Lysande tal av Mona Sahlin. I dag: Hinner knappt in över tröskeln till Corren i Tråkköping förrän Åsa, kulturbossen, överräcker Sten Berglinds nya bok Uppväxt med Elvis. Vikken vekka!!!!!!
I EFTERMIDDAG: Snackar inför Kommunals pensionärer i Linköping. Betyder att jag missar Ulrika Marken för första gången på drygt 10 år. Men Frugan, Selma, Johanna o Siri håller ställningarna. Fråga; Klarar de sig verkligen utan Maken/Fadern/Morfadern?
BRA REPORTAGE i Corren av Lollo om Sahlins besök i Linköping. Å härlig bild av fotografen Jeppe. Så heter han Gustavsson också. Det gör inte Lollo. Lollo? Är inte det ett tjejnamn.
RAPPORT i går kväll: dementa som låses in från kväll till morgon. Bilden av gamlingen i blöja som släpar sig fram i korridoren etsade sig fast i Presleydentens medvetande. Men visst -- så går det när inkomstskatterna sänks för oss som knegar. Politik handlar om val. Högeralliansen vill gå vidare inkomstskattesänkarvägen. Vilket betyder: Färre resurser till skola, omsorg och vård. Fast det har moderaterna sitt eget recept mot. Åtminstone M i Västervik. Lärararna ska ta över städningen. Vilket förakt, precis som att städning är ett kneg som kan fixas med vänsternäven på en knapp kaffekvart. När följer alliansen i landstinget upp med förslaget att kirurgerna på US ska agera lapplisor?

4 kommentarer:

Rolf sa...

Man ska inte ta ut bekymren i förväg, men jag har 30 kilo styckat älgkött, att ta hand om när vi kommer hem. Från en kompis i Överkalix 53,-/kg.
Sug o svälj skjut en älg.

Torbjörn sa...

I den ordningen?

Håkan J sa...

Det är socialdemokraterna i Piteå som förnedrar dementa. Sossarna - som regerat i Piteå i 80 år - har dragit ner på demensvården där, skyll inte på regeringen!

Inger sa...

Nu blir Piteå kommun polisanmälda för sitt sätt att hantera demensvården.
Det är bra!
NÅN JÄVLA ORDNING FÅR DET VA!!!