torsdag 2 september 2010

SE "DET ANDRA AMERIKA"

SHIT, SHIT, SHIT. Valrörelse, å på måndag leder jag en politisk debatt i Rimforsa. Betyder att jag missar föreställningen Det andra Amerika/I Pete Seegers fotspårHarrys i Linköping. Shitshitshit.
HAR DU tid och möjlighet så dra en vända till Harrys måndag kväll. Bakom föreställningen står Ingemar E L Göransson, Linghem. Han var tidigare kulturansvarig hos LO. I dag kör han eget. Skriver, föreläser. Föreställningen Det andra Amerika bygger på hans resa till USA och mötet med Pete Seeger. Han har sällskap på scenen av bland andra Sanna Carlstedt, en donna med Röst och utstrålning.
INTERVJUN med Pete Seeger är en bedrift. Den publicerades i bland annat Corren. Seeger har inte gett intervjuer på jagintehurmångaår. Ingemar lyckades.
BILJETTER till föreställningen kan du löpa på Skivlagret i Linköping, eller på plats på Harrys förstås. Förköp: 100 spänn. På plats: 120. Skit att debatten i Rimforsa spikades så tidigt.

4 kommentarer:

Rolf sa...

Söker en militär. Året han föddes började en onsdag, 2 månader efter
födseln utbröt en jordbävning. Han satte på Marie som föddes samma år som han själv och någon tyckte att man tager vad man haver. Han kände Napoleon och kanske gillade dy. Hade han inte dött året som började en måndag, hade han kanské varit med i en Göta kanal film.
Högsta domstolen hade nog friat honom från den gärning han aldrig begått.
Det här är en LF i all hast, eftersom bloggen kokar av aktivitet.

Inger sa...

Om han "satte på" Marie Antoinette vet vi väl inte,men hon hade allt lite kuckel ihop med AXEL VON FERSEN.
"Man tager vad man haver" sa inte Axel när det gällde Marie.
Det myntade Kajsa Warg i sin första kokbok 1755.

Rolf sa...

Bra jobbat Inger och Tobbe. Nästa ledtråd hade blivit att han gillade malet kött, kul va!
Strax bär det av till INFSS i Kvarn och årets sista kantarellskörd.
Som sagt på torsdag flygs det till Turkiet från Peking/Nrkpg och där blir vi i 14 dgr. Hemska tanke...missar 2 FF. Ska också se om jag hittar något Elvisinspirerat till Tobbe´s kommande museum och även kanske något till FF:s prisskörd. Ha de så länge.

Rolf sa...

Gula kantareller, trattisar och svart trumpet i skörden och en och annan handgranat, hittade vi i Kvarn. Hoppade också över några trampminor. Forex nästa i morgon,
tanks så länge. Tur att man gjort lumpen i 12 månader och dessutom på Malmen, som skrivbiträde med ständig nattpermis. Det var tider det. Nu ska det rensas minsann.