torsdag 23 juni 2011

FredagsFrågan längre ner. Vilken ettermiddag. Datavirus. Satt med datajouren i telefon nära två timmar. Nyss regnade det. Vem bryr sig. Frugan ringde å tjatade om jäst. Vem bryr sig. Datajourssnubben sa att solen flödade i Norrköping. Vem bryr sig. Fördel med datorkrånglet: När datorn arbetade och jag satt sysslolös rensade jag undan på skrivbordet. Det rusar mot semester. Vem bryr sig. Jag bryr mig.
Ha det bra i midsommar, njut å lev!

7 kommentarer:

Rolf sa...

För dom tiorna, får du inte ens en Pinupp idag. Barbro kan nog inte ge tillbaka heller.
Om någon eventuellt skulle undra över varför inte jag gör flera FF/LF, så beror det på det svala intresset av att lösa dom. Det är högst 2 personer som engagerar sig.
Not enough Era dönickar.

Benny Johansson sa...

Dom var för svåra, sänk dej till våran nivå.

Inger sa...

Nu ska jag dansa "Små grodorna".
Glad midsommar alla bloggare!

Monica sa...

GLAD MIDSOMMAR!
Vi ska snart åka till Prästtomta( blir insläppta efter kl. 17.00)och se om "våra" kantareller har vuxit till sig sedan förra veckan.

Rolf sa...

Okej Benny, ska göra ett nytt försök så småningom. Jag är glad att du reagerade, ha de bra!

Inger sa...

Jag svarade i alla fall inte fel på F.F den här gången.
Jag svarade inte alls.Tyckte det var svårt.
På promenaden i morse gick jag och gnolade på Peps Perssons:"Oboy,vilket vackert väder.
I "Allsång på Skansen" sjöng man den igen.Med mycket vackrare stämmor än min. F.ö ett bra premiärprogram.Det bästa var ändå
Amazonen, som Måns Selmelöv anlände i.Den vill jag ha!

Rolf sa...

Måns var helt ok enligt mig. Det blir bara bättre och bättre. Nåt som däremot inte blir bättre o bättre, är damfotboll. Det är ju skämsigt att se. Som ett spring o sparklag typ Laik el Kenty div 7 herrar på -70 talet. Har dom inga krav på teknik. Jag skäms ihjäl, när jag ser skiten. Man ska inte ge sig på nåt man inte är lämpad för. Björnskog el vad hon heter kommer igenom och har en egen spelare fri, men skjuter själv, högt över. Förlåt mig kvinnor, men håll Er till en annan sport, bedrövligt är bara förnamnet. Det är högre kvalité på korpfotbollen för HERRAR.