fredag 17 juni 2011

TROR (NÄSTAN) att jag lyckats. Att komponera en svårare FredagsFråga. Bara 7 rätta svar än så länge. Brukar vara åtminstone 15 rättsvarare vid den här tiden på fredan. Men Inger har rätt, as usual, den här frågan har inte förekommit tidigare. Så det så.

KANSKE är rätt svar Ford från 1932? Eller Mitsubishi från 1967? Men året X dök upp på vägarna minns jag. Hep Stars dominerade Tio i topp, å Presleydenten tog bandet till sitt bultande 15-åriga hjärta. De lirade rock´n´roll. A tribute to Buddy Holly, Farmer John, Don´t.... å sångarens stora idol var Elvis (som just idag började sin sista turné, året var 1977).

FÅTT FLERA mejl å tillåmed ett ritkigt brev där avsändarna gläds åt att jag "göms undan i Correns C-del". Kul att kunna glädja några.

NU KOM ännu ett svar. Ska kolla. Ha! Fel.

3 kommentarer:

Rolf sa...

Det är möjligen så att du nu valt en annan bil än tidigare fråga. Picko var med i den frågan också och ordet ful var också med och ordet familjebil, så dä så!

Torbjörn sa...

Nu börjar Rolf retirera.

Inger sa...

Maud Olofsson avgår,som partiledare.YES,YES,YES!
Men man ska inte ropa inte hej förrän..........
Kanske sitter hon kvar som näringsminister och då är det ju lika illa i alla fall.Det är ju i den rollen hon har gjort störst skada!Det bästa vore väl att hon blev hemmafru.