fredag 17 juni 2011

YESSSS!!!!! Maud Olofsson kastar in handduken och avgår som C-ordförande. Dags att gå till Bolaget å inhandla skumpa.

3 kommentarer:

Ulf Eriksson sa...

Det borde givetvis vara en glädjens dag. Men för Centerns del kan ett byte av partiledare bara inneära ett lyft och det är inget som det här landet behöver.

Frågan är om inte det bästa för Sveriges löntagare hade varit om hon suttit kvar som partiledare och avgått som näringsminister. Det hade garanterat en ny kraft på ministerposten och ett Centerparti under riksdagsspärren i valet
2014. Dubbel vinst för Sveriges framtid.

Rolf sa...

Det ligger något i resonemanget. All förändring i Centern, kan bara bli till det bättre.
Är inte dagarna som näringsminister också räknade?
Jag skålar i alla fall i lite sädes till kvällen, till Centerns
(van)ära. Är det inte dax att skrota partiväldet vi har i Sverige. Det finns inga klara gränser mellan partierna i stort och man borde kunna slå ihop flera av dom, även till namnet. Jag tycker dom flesta har överlevt sig själva, vid det här laget. Man går till höger, till vänster osv, varför inte rakt fram. Jag skulle föredra 2 partier och inga fler.
Läste Ni Christer Kustvik´s inlägg idag i Corren om skamfläcken Glyttingebadet. Bra att han sätter blåslampan i baken på Demirok, Lindvall och hela gänget. Snobbpolitiker som bara slår sig för bröstet, när dom rustar upp i innersta´n, till cityföreningens glädje. Hur vore det om dom tittade i utkanterna på stan också.
Bygga rondeller(Bergsrondellen 50 miljoner)och ny idrottsarena i Kallerstad mm går bra, men att rusta upp en plaskdamm eller ett bad, till en ringa kostnad, det går inte. Tänk på alla stora barnfamiljer i bl a Ryd och Skäggetorp, som kanske inte har råd med bussen till Tinnis ens, dom behöver verkligen Glyttingebadet, tillsammans med många andra. Styret i den här snobbhålan, håller samma klass allihopa.

Inger sa...

Artikeln,som Christer Kustvik skrev
i dagens Corre,var otroligt bra!
Många gånger,när man åkt förbi, har man tänkt på det där stängda badet och alla ungar som bor i Ryd och Skäggetorp.
Hoppas Lindvall och kompani läser artikeln och skäms!