torsdag 7 maj 2009

NÄ. JAG körde inte ihjäl mig. På hemvägen från US gick Johnny Cash glödhet i bilen. Gillar flera av hans tidiga SUN-inspelningar --- I guess things happen that way, Ballad of the teenage queen. Men Johnnys bästa -- är det Man in black? Jag tror det. Just nu åtminstone. Har du inte sett filmen Walk the line får du skylla dig själv. Men en sak i filmen är helt åt helvete fel --- scenen där Elvis bjuder Johnny på uppåttjacktabletter. Sån skit borde censureras.

I DAG öppnar centerpartiet sin stämma. Maud Olofsson uppträder som hon ledde det största partiet i Sverige. Faktum är att CP fick 7,88 procent i valet 2006, och sen dess har partiet legat lägre i opinionsundersökningarna. Nu vill centerledningen skrota las. Olofsson menar att det är arbetsrätten som är orsaken till krisen och den snabbt växande arbetslösheten.

4 kommentarer:

Carl S Connor sa...

Centern vill ta bort arbetsrätten och Centerns ungdomsförbund tillsammans med Folkpartiets och Moderaternas ungdomsförbund diskuterar möjligheterna att ta bort sexköpslagen och legalisera prostitution.

Ger ett nytt perspektiv på Mauds uttryck flitiga bävrar, trodde faktiskt att uttrycket var en allegori, så dum var jag...

Sundin sa...

Tobbe, dina kröniker på "nya" corren.se är undanstoppade och går knappt att hitta men ledarna toppar och har fått kommentarsfunktion. Antingen kräver du att dina får samma plats eller så ger du f-n i att lägga ut dom. Jävligt konstigt sätt för dina är mer lästa än ledarna efter vad folk säger.

Postbil25 sa...

Maud kommenterade intern kritik om att hon hade skött kärnkraftsfrågan dålig med att hon hade fått de största siffrorna för partiet sedan hon tillträtt.

Det värsta är att jag börjar inse att Mona är lika dålig att framträda i media som Maud. Oavsett hur bra eller viktigt de har att säga så lyssnar ingen. För Monas del låter hon som hon pratar med en femåring så fort hon öppnar munnen. Jag kan snart inte med henne.
Ha en trevlig helg.

Anonym sa...

Mona och Vanja är borgarnas säkraste vapen i valet nästa.

Byt ut eller forlora, det är bara att välja.