fredag 15 maj 2009

TOMMY skickar över ytterligare några pictures på sin Cadillac. Men här är det Tobbe Presleydent som sitter i den härligt kroppanpassade Cadillacsoffan. Visst ser torget i Skänninge lite övergivet ut, men till vänster, utanför bild, är det haj lajf.

TACK VARE TOMMYS idé hamnade Cadillacen i ÖstNytts 1 maj-sändning. Så ska en slipsten (eller V8) dras.

4 kommentarer:

Anonym sa...

http://svtplay.se/v/1541319/ostnytt/1_5_18_10?sb,p103416,1,f,-1

Eivor lönn sa...

Hej Torbjörn, vi ångar att vi var i Motala i stället för Skänninge men du talar säkert nästa år också. Många hälsningar till dig och familjen och särskilt till Ingvor. Vi tänker på er.

Inger sa...

Då jag kom till California 1963 var det massor av stora "skepp" på vägarna. Numera är det mest japanska småbilar och en del onödigt stora trucks. Ganska många hybrids också.
Fortfarande ligger USA långt bakom Europa i ordentlig mass transportation.
Har tänkt på att resa tillbaks till Europa. Jag läser om nuvarande politiken i Sverige och tror inte jag vill bo där igen. Låter allför mycket som Bush's gamla system. Skall höra mig för med mina släktingar i Norge ifall deras politiker jobbar för folkets eller sin egen välfärd.

Torbjörn sa...

INGER, bosatt i USA sen 60-talet, funderar på att bli nordbo igen. Jo, Inger, många här i Norden och Europa intresserar sig för exemplet Norge. Där har de gått ifrån dendär värsta "allt-som-drivs-i-privat-regi-är-med-automatik-bäst"-hysterin. Det intressanta med Norge är att facken och lokalt s-folk gick i spetsne för det nya.