fredag 1 maj 2009

HELLYCKAT 1 MAJ-firande i Skänninge med närnare 200 personer plus Ture Lång på Stora torget. Här gratulerar Rigmor Cederbom och Tommy Holmgren varandra till dagen, Båda är självklart aktiva i Skänninge socialdemokratiska förening.
TOMMY är Mr Generös och lånade ut sin Cadillac Calais till mig. Tror faktiskt det är första gången jag körde en Cadillac. Rena njutningen!
ÖST-NYTT dök upp och filmade. Frugan och jag såg inslaget på US tidigare i kväll. Hon gav mig godkänt men tyckte att bilen är snyggare än jag. Jag håller med.
NÄSTAN 200 PERS i Skänninge --- att jämföra med till exempel ungefär 500 i Norrköping. Skänninges socialister kan sträcka på sig! I publiken fanns Helena, drottningen af Mjölby, med son. Absolut mycket kul att råkas i verkliga livet. Helena fick den ros jag fick av Rigmor efter mitt tal. Talet var inget vidare men folk är snälla och berömde.
1 MAJ 2009 --- ett av de bästa 1 maj-firande jag upplevt.

3 kommentarer:

Helena sa...

Du gjorde ett bra jobb i Skänninge, MVG, helt enligt utbildningsminister Björklunds betygsättning. ;D
Mitt sällskap vill gärna vara så ung att kunna vara min son,men han är min make....

Torbjörn sa...

EL TORO kan va nöjd, tänk om nån skrev "Ingvors son" istället för "make" om mig. Såna där felskrivningar trots att man vet det rätta sakförhållandet måste ha med ålder och hjärnans tilltagande pösighet att göra. Ibland när jag läser igenom vad jag skrivit till tidningen upptöcker jag dom mest obegripliga felskrivningar. Jaja, jag är snart sexti.
Men härlig dag i Skänninge, å mycket trevligt folk, däribland du och din make. Så där, jag.Jag kan. Ha en fortsatt trevlig helg! Gött att det bara är lördag idag.

Ronnie Sundin sa...

Inte illa, det var mer från Skänninge än Norrköoing i Östnytt i går. Häftig bil.