torsdag 25 februari 2010

VECKANS TJUSIGASTE TURGUMMA: Monica W vann inte bara teatertickets på FredagsFrågan. Hon håvar också in 2 000 kalla från Svenska Spel. Spelar du på trav, Monica, så vill jag va med på en kupong eller va det heter.

22 kommentarer:

Rolf sa...

Nu har dollarmiljonärerna på is gjort det igen. Åkt på en skridsko med en nonchalant underskattad blick, vid sidan av dollartecknet.
En kedja är inte starkare än sin svagaste länk. Det hjälper inte att bunta ihop ett gäng stjärnor till ett lag, när VI-känslan saknas. Dom kanske borde ägna sig åt vinterfiske istället. Där kan dom ju slå-vak-igen. Det kanske går lättare när alla får borra sitt eget hål(vak). Urusel insats vill jag kalla det.
Undrar vad Kustvik har att säga.
Bajsing= är det när domar´n måste gå på toa under matchen? Jag tycker att hela Tre Kronor ska utvisas för bajsing, efter en sån skitmatch.

Torbjörn sa...

Klokt talat, Rolf.

Monica sa...

Jag är glad för att jag inte är intresserad av sk. sport hockey, fotboll, OS, EM, VM, DM, OL, doping, icing, vajsing, bajsing och allt vad det nu heter.
Så jag behöver inte bli helförbannad och reta upp mig på alla urdåliga, djävla usla idioter som är med och tävlar, inte heller riskera att få hjärnblödning.
Det är bättre att sätta på Elvis och ta på sig hörlurar, myla ner sig i soffan med en spännande bok.
Men tyvärr så känner jag mig helt ute, vem jag träffar och var jag är, så nog ska det diskuteras OS och jag fattar noll?????
Men tydligen så är OS det viktigaste i världen just nu.

Inger sa...

Klokt talat Monika!

Monica sa...

Tack Inger.
Men jag säger bara en sak.

Tack gode gud för karlar!
Kvinnor är tråkiga. Alltid skall de städa, laga mat och ta hand om barnen. Inte kan de sitta still i en sekund.

Nej tacka vet jag karlar! De kan det här med avkoppling. De kommer hem från jobbet, kastar sig i soffan och rör inte ett finger förrän sporten på TV börjar.
Kvinnor är trångsynta. De bryr sig bara om bagateller. Som var man skall bo. Hur många barn man skall ha. Vad man skall ha till middag. O. S. V. I all oändlighet.

Tacka vet jag karlar! De engagerar sig i de stora frågorna. Kommer Sverige med i fotbolls VM? Vem vinner Stockholm Open? Vem blir Miss Sverige?
Kvinnor är oförståndiga. De inser inte att man är allvarligt sjuk när man har 39 graders feber. Nej, de skall upp i alla fall. Laga frukost och se till att barnen kommer iväg till dagis och skola.

Tacka vet jag karlar! De hostar en gång, och sedan ligger de däckade i sängen en vecka och blir ompysslade.
Kvinnor är oekonomiska. De kan inte handskas med pengar. De sätter in dem på banken, köper kläder och mat till familjen, eller nya möbler och gardiner.

Tacka vet jag karlar! De tar pengarna och går ut och roar sig med grabbarna. Eller köper en modelljärnväg. Eller en radiostyrd bil.
Kvinnor inser inte sin begränsning. Först går de ut och jobbar i åtta timmar. Sedan går de hem och jobbar i åtta timmar till. Sedan skall de leka med barnen innan de lägger dem. Hinna vara vackra och älskvärda mot mannen när han vill göra "det", och kanske hinna sova en stund också.

Tacka vet jag karlar! De vet vad de kan och låter bli saker de inte klarar av. Som att fälla ner toalettringen efter sig. Plocka bort ALLA sakerna på bordet efter middagen, eller torka av bordet. Eller byta kalsonger när det behövs.
Vilken tur att vi kvinnor är så bra på att uppfostra våra söner till KARLAR!

Inger sa...

Återigen Monika,klokt talat!

Torbjörn sa...

Hallå där, Monica och Inger, va är det här för suffraggettamazonfeminismpropaganda, kom ihåg att det här är en anständigt maskulin blogg (fast visst träffar Monique mitt i prick, jag vet, jag är en med snopp (en sån som sticker opp, snoppen alltså).

Rolf sa...

Vilken energi Monica, har du satt på Elvis?
Återkommer i morgon med en limerick om en annan nekrofil.

Torbjörn sa...

Nekrofil!!!! Elvis!!!!!! ROLF HAR HÄRMED INNEGÅNGSFÖRBUD TILL BLOGGEN I FYRA TIMMAR Å FÅR STÅ ÖVER FÖR ATT ISTÄLLET STÅ I SKÄMSVRÅN/BloggMasterChief

Rolf sa...

OK! återkommer 12.24
Ta inte allt så bokstavligt. Det livar upp att få skoja till det lite.

M.W. sa...

Jag brukar inte spela på travet.
Men i dag ska jag köpa antingen en Harry eller en andel till V-75.
Jag vet inte vilket som är bäst

Inger sa...

Jag köper en andel på travet de flesta lördagar.De gånger jag missar att köpa brukar dom vinna!Fast jag brukar tänka som så:När jag glömmer,blir andra glada.Så nu funderar jag på att gå ur Postkodmiljonären så den här byn kan få vinna.Men om jag ska göra en sån uppoffring(jag är ju inget helgon)så vill jag nog ha 5-10 procent på alla de andras lotter.Tror det vore en skapligt bra affär!

Torbjörn sa...

Harry Belafonte????

Åke sa...

De o, de o I sad dä I säd dä
Harry Belafonte?
Har man missat något?

Inger sa...

Ja möjligen :Its a hole in my bucket?

Inger sa...

Gå till kiosken i morgon Tobbe och säj att du vill ha en Harry Belafonte till V.75.Det blir vinst,alla gånger!

Rolf sa...

Tappa inte bongen om du lägger den i hinken, deeoooo!

Rolf sa...

Jag har veckans spikar klart för mig; I lopp 2 nr 6 och definitivt nr 3 i lopp 3. Man kan fylla i dom även om man tar en Harry Boyafonte.
Det är inga nordsvenskar med i alla fall. Det är ju ingen plöjtävlan, även om en del hästar tror det.
En luva klar puh! snabbt på nästa.
Det dubbla acrylgarnet och även ett mönster fanns i garnaffären på Bokhållargatan. Måste sticka nu, NEJ virka förstås.

Inger sa...

Tack för stalltipset Rolf!

Rolf sa...

Tyvärr Inger, som så många andra gånger så har favorithästen glömt sina skor i stallet. Det sket sig den här gången också.
Hästar är inte att lita på.
Jag har mer och mer gått över till dagens dubbel och vunnit flera gånger dom senaste veckorna. 2 lopp är lättare att tippa än 7.
Hoppas att du hänger med på LF inom kort. Kanske en liten Harry Boy V64eller DD till onsdag i pris, om Tobbe är på plats, så jag kan lämna ner talongen till honom, vi får se.

Inger sa...

Tyvärr Rolf,jag gick bet på både trav o L.F.Någon annan vann dryga 67mille!Och någon annan vinner L.F.Sånt e livet!

Anita Lindblom sa...

Jag vet!