lördag 27 november 2010

I vanliga fall använder Presleydenten stege och klättrar sen vidare upp i björken när ljusslingorna ska fästas, men i år spolierades ridsplaneringen av flytt & storstädning. Därför skred Johannas Micke till undsättning med lastbilen och svärfar Presleydenten balanserade hyggligt bra på den svajande skopan. Men högt nådde vi --- så högt har slingorna aldrig nått tidigare.

5 kommentarer:

Eivor Lönn sa...

Är du inte klok står du PÅ skopan, du måste ha en vän däroppe.

Inger sa...

Kan säkert bli jättevackert!Men det ser allt aningen vanskligt ut.Är verkligen ljusslingorna så viktiga så att du utsätter dej för dyligt?Det skulle jag aldrig våga!
Nej för min del är jag nöjd med slingorna jag har i håret(dom där som man får gratis)och att staken är framtagen och skiner i år igen. Och att vi är tryggt hemma igen, efter en busstur från Stockholm, i ett förfärligt snöväder och ett väglag som jag själv aldrig skulle vilja köra i!
Vi såg SUGAR på OSCARS,en himla bra föreställning!
Ni minns väl "I hetaste laget" med
Marilyn Monroe?Hennes roll gestaltas av Hanna Lindblad,Motalatjejen.Kanon!
Och så Henrik Dorsin som "Daphne"
(Toni Curtis).Han spelar flicka, som vore han född sådan!
Minns ni sången?I wanna bee loved by you,just you,
BOP BOP I DO!

Monica sa...

Inger!
Jag och "gubben" har också varit på
SUGAR på OSCARS i helgen, vi tyckte också det var en en himla bra föreställning förutom att ljudet var för högt. Det var någon som sa att vi satt inte bra till i förhållande till högtalarna. Vi åkte med Vikingbuss och satt på första balkong rad tre längst ut på högerkanten

Inger sa...

Vilket sammanträffande Monika!Vi åkte också Vikingbuss och var på efterm.föreställningen.Satt på första balkong rad 5.Vi åkte säkert i samma buss.Tänk va!!
Nu ska jag in och jobba ett tag,hoppas väglaget är bättre idag.

Rolf sa...

Har han varit på lyset igen?