tisdag 16 november 2010

VERONICA PALM fortsätter att figurera i diskussionerna om ny partiordförande för S. Jag skrev före valet att Veronica måste va aktuell som minister i en rödgrön regering, och nu är alltså frågan om hon kan axla rollen som PartiOrdförande efter Mona Sahlin. Det tror jag. Absolut. Presleydenten lutar rentav åt åsikten att Palm bör efterträda Sahlin. Presleydenten vet samtidigt vilka besynnerliga krafter som härjar inom det Stora (?) partiet. Ofta sådana krafter som verkar utan att synas allt för mycket utåt. Så räkna inte bort alternativet att till exempel Tomas Östros eller Ibrahim Baylan väljs under sista veckan i mars 2011.
SOM SAGT -- jag känner partiet rätt bra. Alltså förstår jag varför Veronica ligger lågt just nu. Det är livsfarligt för den fortsatta karriären att i ett tidigt skede få strålkastarna på sig (inför till exempel ett stundande ordförandeval). De dol(S)ka krafterna syns inte men räkna med att de verkar --- i syfte att åstadkomma värk hos somliga.
ORDNINGSMANNENCorren lyfte inte bara ut min blogg. Även materialet i papperstidningen under rubriken Å andra sidan försvann. Känns rätt kul. Nu vet jag hur till exempel Krusse i Sovjet kände sig. Han som bara försvann från alla propagandabilder över en natt.
MATS LÖÖW mejlar att hans jävligt roliga och ekivoka historia med koppling till 35 Draken noh helst inte bör publiceras i papperstidningen Corren. Finns folk som kan känna igen sig. Okej, jag kör den här lite senare i veckan.
BRORSAN och jag misslyckades att få i gång hans bil i går kväll. Sånt svider sa räven eller hur ordspråket lyder.
INGERS reflektion angående pladdermajan Lena Mellin i Aftonpladdret om Sahlin och Pagrotsky ger upphov till skratt, dvs sånt som förlänger livet. Kolla hennes reflektion under mitt tidigare inlägg.

2 kommentarer:

Rolf sa...

Du kan väl ta min limerick om Draken. Den är väl rumsren.

Rolf sa...

En fläckfri 37-taggare är nog vad som behövs. Hon får min röst. Dessutom är hon söt.
Bara hon inte har några lik i garderoben.