onsdag 24 november 2010

Snö ute. Alldeles vitt. aftonbladet.se varnar för "rekordkyla". Lite drygt 10 grader på nusvenska. Ulf Lundell gör ny turné. Linköping i februari --- vad gör han inte för att uppmärksamma Presleydentens 61årsdag. Knappt hunnit tänka på julklappar. Hatar att åka skidor. Hatar pladdret i tv. Fattar inte varför dagspressen måste va så insomnande tråkig. Får dåligt samvete när jag tänker på folk som pröjsar flera tusen i årsprenumeration. Jag avslutar alltid dagen med några nummer av Se. Just nu: 1962. Enda (?) plumpen i Erlanders imponerande meritlista: Halshuggningen av Radio Nord. Men vitsarna från 1962 har inte överlevt.

2 kommentarer:

Inger sa...

Snö ute,skriver Tobbe,alldeles vitt.Jo,jag har märkt det.Dom gånger jag varit utanför dörren, sedan i måndags, har varit under tvång!
Det finns inget dåligt väder, sa nån´.Det finns det visst, säger jag!
Det finns bara dåliga kläder,sa densamme.Det är inget fel på mina kläder,säger jag,men jag gillar inte snön och jag gillar inte vintern.Då kommer nedstämdheten som ett brev på posten och depressionsungen lurar runt hörnet.Tur då att böckerna i hyllan är många och goda!
Om jag hade pengar,då skulle jag,vintertid, flytta till en solig(kanske Spansk ö)plats.
Komma hem i April o njuta vår,sommar o höst i Sverige och så till ÖN, hela vintern!
Någon som vill hänga på??

Bettans krypin sa...

inger, jag hakar på:))så jla trött på snön redan