tisdag 21 december 2010

JAHA --- å hur smart är det här? Tretton grader kallt trotsar TomteNissan kylan, med risk för urinvägsinflammation och annat elände, å inte tänker hon på prostatan. Dagens ungdom...
BESÖKTE FRÄLSIS i Linköping i dag. En annan bild av Reinfeldtland: Ett rum fullsmockat med fullsmockade kassar som skulle hämtas av behövande barnfamiljer senare på måndagen. På onsdag anländer en ny grupp behövande barnfamiljer. Jag skriver några rader om´et i tisdagens Corren. Rubrik: "Stor dold fattigdom i Linköping." Tänk på det nästa gång du hör Paul Lindvall & Co yla om det rika, välmående och expansivt attraktiva Linköping. Fy fan. Mitt Sverige har förvandlats till ett kapitalistkrösuskasino där de välsituerade spelar bort våra gemensamma tillgångar.
REPLIK under mitt besök på Frälsis´: "Konstigt att det kommer nån från Coren, ni brukar inte intressera er för vår verksamhet."
ÅKTE BIL till Linköping idag. Hem också. Halt som fan. Tillåmä de dumdrygt dreglande drasuterna i sina mäktiga Suvar höll igen.
STANNADE TILL i Rimforsa. Hämtade paket från den förträfflige Anders Blom i Skänninge. Paketet fanns hemma hos en trevlig tjomme som bjöd in mig i garaget. "Nu ska du få se", sa han och öppnade porten, och vad stod där --- jo, en PV 444 från 1953. Såna bilder piggar upp och jagar undan ettrigt efterhängsen kyla å vinter. Åtminstone för ett tag.
HAR ÖPPNAT julklappen från Anders: Läcker almanack, med veteranbilar som motiv. Två stycken. Måste mejla Blomman å fråga om en är avsedd som vinst i FredagsFrågan. Vilka vinster det blir! Paola Svensson 2011-kalender är redan klar, den vill du inte missa!
Nu kryper jag i säng --- ska´ru med?
Goodnight sweethearts goodnight!

5 kommentarer:

Rolf sa...

Hur vet man? Hon kanske tänker på någon annans prostata, eftersom hon inte har någon själv.

Rolf sa...

Ny FF på julafton tydligen av Tobbe och jag ska också bidra med en. Det kommer att bli lika krångligt som att trä en nål med en höstack.
Det är inte lätt att lära gamla sitta på hundar.
Här ligger en död hund begraven.
Ja, man har inte roligare än man Jersey.

Torbjörn sa...

Jag svarar på Rolfs fråga redan nu: Selma Lagerlöf eller Bruce Springsteen.

Rolf sa...

Ska försöka att undvika dom. Bra att viljan finns.

Anders B sa...

Jo den ena är till Fredagsfrågan.

mvh AB