fredag 17 december 2010

Så vart det helg. Trött som fan. Nån har spänt upp en svart sopsäck utanför redaktionsfönstret. Julafton på fredag, snart där. Lugn helg. Frugan mejlade å påminde mig om att jag glömde mobilen hemma. Gud så gött.

LILLPOJKEN och Liselott går in på sista varvet av vistelsen i Thailand. Snart kan man andas ut.

Vad skulle jag komma ihåg? Just det. Köpa Frolic till Oskar. Min störste beundrare. Köpte julkort till Oskar idag, förresten. En labrador med nåt vackert kring halsen. Gud så glad han ska bli när kort kommer.

ROLF har lämnat in ny rad på V75 för vår räkning. Spänningen stiger....

HA´RE BRA & ta lugnt i helga!

6 kommentarer:

Rolf sa...

Travet inlämnat och om det blir någon vinst att tala om, så förväntar jag mig en flaska
h(o/ä)stmedicin i bonus,läs whisky, till julafton.
Jag köpte kikärter idag och undrar, får man bättre syn av dom?
Tallriset är också klätt och kulorna i grenen(inte mina) hänger så fint. Inget luktar som hustruns bak till julen.

Rolf sa...

På en tiden jag var ung, tog jag det aldrig lugnt i Helga. Hon gillade det kan jag säga.

EIVOR LÖNN sa...

Trevlig helg, Torbjörn och hälsa familjen.

Inger sa...

Hoppas det blir lite utdelning på er travkupong,så ni får fira med ärtsoppa igen.Den här veckan har jag köpt en andel på Kvarnen i Mjölby,så då får man se hur det går.Körde dit igår i värsta snödrevet (ja inte för andelens skuld förstås)och det gick bra,men man satt ju inte och gapskrattade bakom ratten precis. Långtradarchaffisarna man möter (och nu talar jag om gamla vägen)kör ju som vore dom jagade,och det är dom kanske också.Men när man möter dom precis som man kör in i en stor driva,känns det som om man bara vill blunda.Och be till högre makter.
Tobbes F.F var inte så lätt och ännu värre var Rolfs fråga tidigare i veckan.Svårt så det stör!Men det är ju klart, att kan man vinna miljoner på en vunnen andel,då ska det väl vara svårt?Eller?
Rolf är snuvig och vad hjälper då ett glas punch?
Ta en rejäl whiskey, jäger eller ännu hellre två 6.or svartvinbärsbrännvin så är du bra morgon.Säger maken.Tilläggas bör,att han(maken) är aldrig förkyld.
"Min"dagens glittrande ljusslinga, går till tjejen i "min" bokhandel,som erbjöd sej att låna ut sitt exemplar, av en bok jag sökte ,till mej då den inte längre finns att köpa .
Som mina barnbarn säger:HYGGLO!!

Rolf sa...

Det hjälper sällan, men det är roligare att va´ sjuk.
Jag har egen gjord jäger i frysen, som jag ska prova. All glädje utan sprit, är konstlad glädje. Dom daglige ordstäven ser jag fram emot. Återkommer när sista hästen snavat över mållinjen.

Inger sa...

Jag ser också fram mot ett dagligt ordstäv.Vi får se vem som kommer först.Inte så svårt att tänka sej förresten.
Du har väl ordspråksboken full,du Rolf? Ja,roligt är det i alla fall!