torsdag 14 juli 2011

INGER drar med dotra till Öland -- se kommentar under det tidigare inlägget -- å jag associerar till luffaren å skärspliparen som hette just så: Öland. Mager karl som cyklade, å som bosatte sig i Borghamn på 70-talet. Han slipade våra köksknivar för några supar. Öland lär ha varit en av de sista luffarna av den gamla stammen. Frid över hans minne.
VICTORIA firades på Öland -- ön, alltså -- men Inger å hennes doter kommer en dag för sent. Jag klippe mig förra fredan. I väntan på att det skulle bli min tur slöläste jag i Hört & Sett eller va tidningen heter, å där stod berättas att Victoria just avslöjat för sin far att hon är med barn. Tidningen var från maj så nu ska det väl snart börja synas.
Inte lyssnat på en enda nyhetssändning idag. Semester. Sysslat med väsentliga ting: Dekorerade väggen i trappuppgången till övervåningen med fyra bioaffsicher. En stor å fyra stolpaffischer. Original så klart, å inramade. Elvis--filmer så klart. Ska ta en bild i morrn. Sååååå läckert.
Wilhelm, Johanna å Micke ramlade in framåt kvällskvisten. Gissa var de varit? Öland förstås. Wilhelm fick provligga spjälsängen i barnbarnsrummet. Han såg nöjd ut. Johanna tycker inte jag ska dekorera barnbarnsrummet enbart med Elvis.

4 kommentarer:

Rolf sa...

Undrar bara om Anna-Karin är karl för sin Hatt, som efterträdare till Maud Olofsson???

Torbjörn sa...

Hattar å Mössor.... allt går igen.

Rolf sa...

Så sant. Hattpartiet hade väl ett Horn i sidan till Arvid, som var en fredens man men lite yr i mössan. Vi ska nog inte ha någon mer Hatt i politiken. C borde ta fram en ung fräsch tjej, rikligt utrustad och nåt att hålla i när det blåser. Bävrar och möss vill vi inte flera av.
När är du tillbaka i knät på Charlotta, så jag kan lämna in skivan?
Hellre Annie Johansson utan mössa, än i Hatt i mössa. Man kan bli yr i mössan för mindre och ikväll är det stor risk att man blir i hatten. Tequila/citron/salt står på drinklistan...lömsk!

Rolf sa...

Jag står på benen fortfarande men är nog lite i hatten.