tisdag 12 juli 2011

Semester, å Presleydneten dansar ballongdansen med sig själv. Han längst till vänster är magrare än de övriga, knepigt.
Annars: Försöker få ordning på barnbarnrummet. Lättare sagt än gjort. Johanna, Siri å Pontus är svårflirtade när det gäller att få dem att hämta åtminstone några av deras saker. Tuuuuuungt problem: Pontus bautabígga kartong med lego. Tusentals detaljer. "Det kan stå där så länge". Hur länge har jag hört det? Men barnsängen är fixad, redo för Selma, Wilhelm och den som beräknas komma till världen omkring den tjugonde juli.

Politiken går ner i varv efter Almedalen. Het höst väntar. Jag gjort mer? Köpt torkvinda. Annars? Ont i magen, mår illa, ont i ryggen. Måste komma igång med att springa, annars är jag krympling när jobbet tar vid.

2 kommentarer:

Inger sa...

Såg Allsång på Skansen ikväll och det blir faktiskt bra varje gång.Fina artister i kväll,förutom att jag inte förstår mej på Veronica Maggios popularitet.Jag hör inte vad hon sjunger,mer än att hon kommer.Och nog låter det som om hon kommer ,alltid!
Om man sjungit på det sättet,när jag var ung,då hade man nog blivit kontaktad av sedlighetsroteln.
Men för all del,man vänjer sej väl?

Spring du Tobbe,men inte så mycke att du blir lika mager o dan,som
han till vänster i bild.
Annars,ha det skönt på semestern,
du och alla andra,som firar nu.
I dag har jag inte gjort ett vettigt handtag.Bara kommit på mej själv med att,vid ett flertal tillfällen,suttit med öppen mun och stirrat rätt ut på ingenting!
Kanske tog jag mej en semesterdag!

Rolf sa...

Mera barnbarn på G, vem är det nu som är ställd på det viset?
Håller med Inger, hör inte ett ord av vad hon sjunger. Att hon kommer går ju inte att ta miste på.