onsdag 13 juli 2011

INGER hakar på BS-tråden i mitt förra inlägg å skriver om hur hon anlände till Vadstena efter att ha fått anställning på Birgittas sjukhus. Har du läst Dag Källman med fleras "En enkel Vadstena?", Inger? Jag har den, hör av dig om du inte läst den.
Pullhuset. Så kallades kåken där vårdstuderande bodde på 60/70-talen. Där gled Presleydenten fram i sin Plymouth. Ibland blev det napp..... Sen kom det en ny bibliotekarie till stan, då gick färden till biblioteket. Jag toppade statistiken över mest flitiga låntagare.
USA besgerade Frankrike, som jag hoppats, nu återstår "bara" för Sverige att besegra Japan, sen är Drömfinalen ett faktum: Sverige--USA.
Presleydentens tips: Sverige slår Japan med 2-1 och besegrar USA efter straffar.

5 kommentarer:

Rolf sa...

Det törs du nog inte spela på oddset med. Jag tror japanskorna är för snabba för oss, men man hoppas. Det är mycket hönsgård i spelet ibland. Jag tar en äggtoddy och inväntar kacklet.

Rolf sa...

Kolla in flatorna nu, om dom lyckas knäcka dom snabba japanskorna. Med gruvliga föraningar.

Inger sa...

NejTobbe,"En enkel Vadstena"har jag inte läst ,men gör gärna.Och jag behöver inte grubbla på vad den handlar om.Många stackars människor blev inlåsta där på livstid.Utan en möjlighet att ta sej därifrån.
Man får vara tacksam för att tiderna förändras.

I Pullhuset bodde aldrig jag.Jag var ju Vadstenatjej och hade redan en lägenhet.På Gökgatan!

Rolf sa...

Hade du Tupperware?

Inger sa...

WHERE?