söndag 19 februari 2012

Lösenorden under Kommentarer -- skam den som ger sig. Så försök igen, Bettan, Roger, Benny å Kristina.
I dag: Lillpojken firades här hemma. Nån sa att i höst har ni varit gifta i 35 år till Ingvor å mej. Vet jag väl. Vi gängade oss samma år Elvis dog. Lätt att komma ihåg.
Efter barnkalaset drog jag till Horn å klippte mig. Ännu kortare på sidorna å i nacken, men orört upptill. Rena lyxen att sitta nedklämd i Little Nick´s barberarstol från 50-talet å lyssna på good ol´Rock´n Roll å Rockabilly mens han klipper å ansar. Han tillåmä rakar med kniv i nacken. Vill du din gubbe väl så ge honom en klippning eller rakning hos Littke Nick´s Barbershop i Horn.
Ingvor åkte på en influensasläng i kväll. Jag degade ensam i soffan. Slötittade. Såg Ranelid i den bedrövliga Melodifestivalen. Röstade två gånger på Ranelid. Tänkte att jag är väl den ende som gör det. Såg senare att han och den skönsjungande tjejen gick till final.
Nu dags för slafen. Kvällslektyr: En bunt Lektyr från 1966.
Goodnight sweethearts goodnight!

3 kommentarer:

Sussie sa...

Inte alls svårt att skriva av lösenordet men kolla så du skriver stor bokstav där det ska vaar stor. Jag röstade ocxå på ranelid för han är så j-a för mycket men synd att han nonchade sin kollega när det var klart

Sussie sa...

snygg bil förresten är det Galaxin?

Rolf sa...

Väldigt svårt att läsa med svart i vitt och tvärtom.