torsdag 23 februari 2012

Tvärtemot vad Karro å Sven tror har Rolf ögona på skaft. I en kommentar nämner Rolf att Timrås målvakt har Elvismotiv på hjälmen. Stort! Hade jag ingen aning om! Jag letade upp hjälmen, du ser den här intill. Målvakten heter Joachim Lundström, å han har inte bara Elvis på hjälmen --- han har döpt sin son till Elvis! Så länge Jocke spelar i Timrå är det Timrå IK som gäller för Presleydenten.
Jag inbillade mig att dagens FF är svår. Tji fick jag. Börjar bli trött på folk som vet allt. Jag vet knappt vad klockan är.

I eftermiddags: Satt å halvslumrade mig igenom ett snack om Correns nya redaktionssystem. Sen semla med Frugan till Antikrundan på teve. Halvslumrade igen. Varför visas det sällan verkliga rariteter, things från 50- och 60-talen?

Löfven fixar till ett bra gäng. Känns som att man som Sosse kan visa sig ute utan att bära mask.

8 kommentarer:

Rolf sa...

Estelle Silvia Ewa Mary. Kunde inte Lilian fått lite upprättelse till slut. Dåligt! Estelle, vad är det för namn på en drottning?
Kommer från latinets "stjärna", så det kan ju finnas en mening med det hela.
-Vi har ett paket till drottningen
-Estelle det där.
Prinsessan Lilian är 97 år och kunde väl ha förärats i namnraden.

Rolf sa...

Äh,ställ de där.

Inger sa...

Prinsessan kunde ha blivit Heriginna över vilket ledigt Hertigdöme som helst.Nu blev det Östergötland ESTELLET.
Bra för oss.Det lyfter hela landskapet.
HURRA,HURRA,HURRA!!!

Rolf sa...

Bra Inger. Östergötland är ju en stjärna och ett bra E-stelle. Vi har väl E i länsbokstav.
Blogget fortsätter med sina slingriga och otydliga lösenord, även om dom blivit bättre. Förstår fortfarande inte att det ska vara så j-a svårt att ha vanlig rak läslig blockstil.

Torbjörn sa...

Håller med Rolf Lilian borde ha uppmärksammats. Trodde faktiskt det.

Inger sa...

Mot bykrogen,allsång,underhållning,öl eller vin.Wolit!!

Sven sa...

Tobbe, real things från 50-60 talet hittar du inte på TV, utan tillexempel på http://gamlakonsum.blogspot.com/
Trevlig helg!

Rolf sa...

Vilken bykrog? Jag och hustrun har ikväll hämtat biljetter till hennes barn och Winnerbäcks framträdande i Vidingsjö 1 sept. Man räknar med
9 000 pers.
Något barnbarn gissade på Holiday on ice, men det är ju holiday on bajs. Jag gillar inte Winnerbäck. Så fort han dök upp på scenen, så växte Lundell lavinartat i mina öron. Hur många kopior ska man behöva tåla på en redan duktig artist? Hockey och melodifestival i morgon med bl en riktig sångare SJÖGREN. Det ska väl sudda ut många tvivel får man hoppas. Men med den urusla smaken som gror i stugorna, så har jag inga höga förväntningar.
Dyker det upp någon udda typ utan sångröst, så går han direkt till finalen. Skärp Er i stugorna och klipp håret i örona tills i morgon.
LÖSENORDEN FÖR F-N IGEN